Imam Dell Vostro 1015 koji ima samo VGA izlaz, i Samsung Smart TV sa HDMI i USB ulazom. Hteo bih da gledam neki FullHD film. Kako mogu da ih povezem?
VGA moze samo do 640*480 rezolutcije, a meni treba 1920-1080. Ako dobro znam postoji VGA to HDMI konverter, ali je jako skupo. Mislio sam da povezem nekako sa Firewire kablom, pa da laptop bude `Mass Storage` i tako bih pustio film na TV-u. Jel se to moze? Nisam jos nigde video da se to tako radi..
Ma nemoguce! Koliko imas pametan TV, toliko imas glup laptop! Preko VGA mora da gura full hd rezoluciju, da ga `ebem. A sto se tice laptopa, uzmi neki sto ima hdmi, cak ga sad stavljaju i na mobilne telefone... Drguga opcija je da uzmes neki WD MyBook - eksterni hdd/USB flash i da ga vezes na TV i da sa njega pustas filmove. Posto taj TV ima i Ethernet adapter, umrezi ga sa laptopom i onda mozes da sa njega vuces preko mreze :D
(.)(.) + $$$ = ( • )( • )
: :: VGA moze samo do 640*480 rezolutcije, a meni treba 1920-1080. :: Dajte mi neke ideje ili resenja. :: :: Pozz ::
Ako imaš Smart TV onda je moguće da možeš da streamuješ film kroz wifi mrežu sa TV-om, tj ako ti TV ima Wifi. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Sa Ethernet kablom lepo radi, hvala ti markopvict. Preko wifi-ja sam isto probao, ali cesto stane slika, sigurno nije dovoljno brz. Za obicne filmove je dobar i to.
:: Sa Ethernet kablom lepo radi, hvala ti markopvict. :: Preko wifi-ja sam isto probao, ali cesto stane slika, sigurno nije dovoljno brz. Za obicne filmove je dobar i to :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.