Trazio sam i trazio po celom Bgdu, ne mogu nigde da nadjem usb ADSLmodem, za obicnu telefonsku liniju (Annex 1),bez routera..Gledao sam po berzi, raznim oglasima itd, okretao telefone prodavaca koji su se oglasavali da imaju modeme ali nista. Zato molim ako je neko bio uspesniji od mene i kupio negde modem neka odogovri GDE.Samo vas molim da odgovori ne budu tipa "video sam u oglasu , pozovi tamo" vec, "zvao sam,imaju,kupio sam danas(juce) u xy sati". Hvala unapred Slobelix
AT-AR210 ADSL USB Modem Annex A ADSL USB modem - Version 2 47.00 EU-ProSoft 011/34.444.34
to trenutno stoji u ponudi na berzi, provereno radi na obicnoj tel liniji
:: Trazio sam i trazio po celom Bgdu, ne mogu nigde da nadjem usb ADSLmodem, :: za obicnu telefonsku liniju (Annex 1),bez routera..Gledao sam po berzi, raznim oglasima itd, okretao telefone prodavaca koji su se oglasavali da imaju modeme ali nista :: Zato molim ako je neko bio uspesniji od mene i kupio negde modem neka odogovri GDE.Samo vas molim da odgovori ne budu tipa "video sam u oglasu , pozovi tamo" vec, "zvao sam,imaju,kupio sam danas(juce) u xy sati" :: Hvala unapred Slobeli ::
Manijacus . molim te procitaj ponovo moju poruku.Tu pise da sam gledao po berzi izmedju ostalog, i da to sto pise da modem imaju u ponudi ne mora biti istina.Posebno obrati paznju na drugi deo posta.Da li mislis da ja sam ne znam da koristim search na pc berzi?Znaci jos jednom.Trebaju mi podaci iz konkretnog iskustva a ne pomoc pri pretrazivanju oglasa i internet ponuda.
pogledajte u pakomu mislim da tamo imaju neke modeme ili u telefon servisu, tamo je vfirma u kojoj radim kupila adsl mudem telefon sse reklamira na veatu ili nazovite verat i oni ce vam reci gdje se nalazi
Da,15- tog su dobili modeme u telefon servisu i kupio sam tamo.U pacomu nisam ni proveravao jer su dosta skuplji u odnosu na druge firme, a ne vidim razlog za to.Samo postoji jedna zanimljivost.U telefon servisu prodaju modeme actiontec koji su pravljeni za americko trziste.Kad sam dosao kuci i otvorio kutiju iznenadio me je adapter za "americku"struju.Pozvao sam ih i sve je reseno,dobicu adapter na "nasu" struju ali ostali koji kupuju neka pogledaju da li je sve spakovano da se ne bi vracali nazad dvaput kao ja.Pozdrav Sloba
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.