OS je win 7 ultimate i nekoliko sati se vec zezam da instaliram drajver za vajerles na laptopu Toshiba Satellite C660D-10l(to je ona varijanta ``made for adriatic region``-u prevodu govno) Probao sam sve moguce drajvere sa toshiba sajta,probao sam onaj cd sa 100000 drajvera za windows,probao sam program driver genius,u ocaju,cak i neke drajvere od drugih marki laptopova(hp)ni jedan nije urodio plodom,samo stoji u device manageru da fali drajver za vajerles...instalirao sam driver pack sa toshiba sajta(na toshiba forumu kazu da treba instalirati taj dodatni drajver pack i kombinacijom tastera FN i F8 pokrenuti vajerles) i ni to nije pomoglo. Sta moze biti problem,jel ima neko ideju koji driver tu ide? pre instalacije wina,vajerles je radio,ali nisam obratio paznju koji drajver je bio instaliran,jer se nisam nadao da necu naci drajver za to posle instalacije wina,to je obicno rutinska stvar:))))) pomagajte drugovi:))))
Re: Postoje 3 stvari koje mogu biti uzrok `nerada`
07.12.2011. 17:27
status: user broj poruka: 3053
instaliran drajver sa sajta toshibinog,nije prihvatio drajver pokrene instalaciju i jednostavno ne nastavi ama bas nista se ne dogadja nakon pokretanja instalacije tako i sa ostalim drajverima koje sam pokusao. on NEMA prekidac,nema sa cim da se sudari jer nista drugo nije instalirano,a ``pre instalacije wina,vajerles je radio``,e to znaci da pre nego sto sam uzeo da oborim windows i instaliram svez windows vajerles je radio normalno!!!
NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
:: - drajve :: - prekidač :: - sudaranje sa nečim što je instalirano ili podešeno kako drajver ne očekuj :: :: Šta ti znači `pre instalacije wina,vajerles je radio` :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
:: instaliran drajver sa sajta toshibinog,nije prihvatio drajver pokrene instalaciju i jednostavno ne nastavi ama bas nista se ne dogadja nakon pokretanja instalacije tako i sa ostalim drajverima koje sam pokusao. on NEMA prekidac,nema sa cim da se sudari jer nista drugo nije instalirano,a ``pre instalacije wina,vajerles je radio``,e to znaci da pre nego sto sam uzeo da oborim windows i instaliram svez windows vajerles je radio normalno!! ::
Uglavnom do sada kada nije `ništa radio` kao što pominješ
07.12.2011. 17:39
status: user broj poruka: 4228
značilo je da nisam izabrao dobar drajver. Toshiba koristi sve proizvođače WLAN mPCI kartica u svojim laptopovima - Broadcom, Atheros, Intel i Realtec. Ako si u mogućnosti pogledaj šta tačno piše na samoj kartici.
Nemoj da te zavara ako na Toshiba sajtu vidiš 2 ili više puta istog proizvođača - probaj svakog od njih.
@krkub-pre obaranja je bio isto win 7 podignut,i osim wifi -ja sve ostalo radi.
@vladarko -probano bas sve sto sam nasao-ne vredi,broadcom,atheros,realtec,intel nisam nasao ali taj intelov drajver imam na onom cd-u sa 100000 drajvera,pa valjda bi ga nasao sa cd-a kad pokrenem ``update driver`` opciju:)
Vmarc,-da li si siguran da je to pravi drajver? mogu pokusati tek sutra da ga instaliram,jer krecem kuci sa posla sada... \ NAJCVRSCI OSLONAC U ZIVOTU JE SANK
Konfučije, toliko si sr*o sa drajverima i drajverčićima da si nešto pobrkao ili oštetio sa nekompatibilnim drajverima... bez čišćenja cleanerima ili instalacije win7 opet, teško da ćeš se izvuči, osim slučajno.
PUNO,PUNO HVALA KOLEGA,taj drajver mi je resio problem,to je pravi drajver,ne znam kako si ga nasao,ali ja nisam mogao nikako da nadjem,zahvaljujem:)))) pozzzzzzzzzzzzzz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.