Sazaš čija je to mreža iz komšiluka, i popušiš mu. Ili, ako ne znaš čija je, popušiš svima iz ulaza/komšiluka. I oni ti sami daju ključ. Ajde, sikter kaurine!
Slušaj pišonja, popušiš ti meni onako soft, ako nemaš odgovor nemoj kenjati, ja sam lepo pito, ja imam svoj vajerles nego mi treba za nekog i nije te briga za šta tražim majmune
:: Sazaš čija je to mreža iz komšiluka, i popušiš mu. Ili, ako ne znaš čija je, popušiš svima iz ulaza/komšiluka. I oni ti sami daju ključ :: Ajde, sikter kaurine :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
@dradisic Ae šta se odmah tripuješ, Piško ti je odgovorio u svom duhu kao i većini sa ovog foruma
Što se tiče pitanja, ja do sada nisam našao jer je i meni trebao mada kolikos e sećam neko ej pomenuo na ovom forumu da ako je malo jača zaštita mereže džaba ti sve džidžabidže nećeš uspeti da provališ u nju.....
I ja sam protiv kradje neta. Ako je otkljucana mreza, ok, ako nije, nema sta da se cacka. Svega mi, da provalim da mi neko hakovao net, polupao bih mu ceo komp, a antenicu bih mu nabio tamo gde najmanje voli
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
:: Sazaš čija je to mreža iz komšiluka, i popušiš mu. Ili, ako ne znaš čija je, popušiš svima iz ulaza/komšiluka. I oni ti sami daju ključ :: Ajde, sikter kaurine :: :: :: Budale veruju u sreću. :: ::
a ako je Security Type: WPA-PSK/ WPA2-PSK” “Security Option: WPA2-PSK” “Encryption:AES” onda stvarno treba da imaš veliko `DR`adisic @dradisic da provališ key
Sad cu ja kao neki ratni veteran `U moje vreme to nije bilo`
Ali ozbiljno se ova berza glat moze registrovati kao neka stocarska delatnost, broj svinjarija na ovom forumu u poslednjih godinu dana i broj cobana koji pravac s`njive dolaze, je u velikoj ekspanziji.
Sto bi se reklo ` Ja ga jebem a on jede govna, fali mozak i skola osnovna`.
Za ovakvo otvoreno vređanje članova si zaslužio da popiješ ban...a sa druge strane tražiš ovde od ljudi da ti pomognu u krađi interneta...
servispc bre
:: Slušaj pišonja, popušiš ti meni onako soft, ako nemaš odgovor nemoj kenjati, ja sam lepo pito, ja imam svoj vajerles nego mi treba za nekog i nije te briga za šta tražim majmun :: :: :: :: Sazaš čija je to mreža iz komšiluka, i popušiš mu. Ili, ako ne znaš čija je, popušiš svima iz ulaza/komšiluka. I oni ti sami daju ključ :: :: Ajde, sikter kaurine :: :: :: :: :: :: Budale veruju u sreću. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.