TP-Link nikad vise, bas taj sam vratio pre neki dan u prodavnicu, imao sam velikih problema, tri puta sam ga menjao i na kraju mi je bilo dosta i vratio ga, radi tri dana bez problema i onda pocne da prekida i stalno moram da ga resetujem. Zato sam resio da kupim nesto cestito.
Imao sam ranije linksys WRT54GH, tj. jos ga imam ali je slab pa ga prodajem, radio je bez problema samo me interesuje dali bi i ovi sto sam naveo radili ok ili dlink ipak je malo jeftiniji iako mi cena nije toliko bitna, najbitnije mi je da mi zavrsi posao da nemam problema da neprekida i da nemoram stalno da ga resetujem.
Imam ja - radi OK, malo je drugačiji od običnih WiFi - broadband, ali je OK.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Da li neko ima iskustva sa TP-Link TD-W8901G, i kakva :: :: _______________________________________________________ :: 955, 6790, 870-C45, PAT2x4-1333, HIT1TB, SAM22x, LC600, TTV3 :: ::
:: :: Da li neko ima iskustva sa TP-Link TD-W8901G, i kakva :: :: _______________________________________________________ :: 955, 6790, 870-C45, PAT2x4-1333, HIT1TB, SAM22x, LC600, TTV3 :: ::
Paaaa, pošto je ADSL, ima tih specifičnih podešavanja, a meniji su mu malo drugačiji nego kod ostalih TP-Link broadband rutera. Npr. malo drugačije se rezervišu IP adrese, drugačiji je prikaz, ima sve opcije, ali su drugačije raspoređene, mislim da ne možeš da mu promeniš korisničko ime za pristup ruteru itd.
Pozdrav!
Vlada
:: A kako mislis malo drugaciji :: :: _______________________________________________________ :: 955, 6790, 870-C45, PAT2X4/1333, HIT1TB, SAM22x, LC600, TTV3 :: :: :: Imam ja - radi OK, malo je drugačiji od običnih WiFi - broadband, ali je OK :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad ::
Pa cek, kako da ga koristim ako ne mogu da unesem svoje korisnicko ime ? To je nov modem, ne znam da li vec ima neki user name/password u njemu ? Malo sam duduk ovde, jbg.
:: Paaaa, pošto je ADSL, ima tih specifičnih podešavanja, a meniji su mu malo drugačiji nego kod ostalih TP-Link broadband rutera. Npr. malo drugačije se rezervišu IP adrese, drugačiji je prikaz, ima sve opcije, ali su drugačije raspoređene, mislim da ne možeš da mu promeniš korisničko ime za pristup ruteru itd
:: Pa cek, kako da ga koristim ako ne mogu da unesem svoje korisnicko ime :: To je nov modem, ne znam da li vec ima neki user name/password u njemu :: Malo sam duduk ovde, jbg :: :: _______________________________________________________ :: 955, 6790, 870-C45, PAT2x4-1333, HIT1TB, SAM22x, LC600, TTV3 :: :: :: Paaaa, pošto je ADSL, ima tih specifičnih podešavanja, a meniji su mu malo drugačiji nego kod ostalih TP-Link broadband rutera. Npr. malo drugačije se rezervišu IP adrese, drugačiji je prikaz, ima sve opcije, ali su drugačije raspoređene, mislim da ne možeš da mu promeniš korisničko ime za pristup ruteru itd ::
Pa dobro... ubedili ste me. E sad, kako stoje stvari sa tim securitatea stvarima :) Nece valjda ceo komsiluk da se zakaci na mene cim ukljucim ruter. I da, da li wireless moze da mu se iskljuci u trenucima kada nije potreban, i da radi samo kao wired modem/ruter ?
A za koji ce ti te promene IP adresa, pa vise nema free down servisa... svi traze kucanje sifre... Fajlovi su i po 1GB tako da stvarno nema potrebe za menjanjem IP-a...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Da li JDownloader provereno radi sa TP-Link TD-W8901G :: Mislim na obicno skidanje, ne neke skripte za promenu IP-a i slicno :: :: ________________________________________________________ :: 955, PC6790, 870-C45, PAT2x4/1333, HIT1TB, SAM22x, LC600, TTV3 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.