Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Pomoc ! Potreban drajver za WinBond W6692CF
STRANA 1 OD 1
snacke1984 Pomoc ! Potreban drajver za WinBond W6692CF 09.11.2011. 14:39 T40116

status: user
broj poruka: 381
Ortaku riknuo LAN na ploci, pa je zamenuo pomenutom, ali nikako drajver da nadjem
Driver Guide ne mogu da pristupim. Ako neko zna zahvaljujem u napred. Potreban je za Win xp sp3!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Pomoc ! Potreban drajver za WinBond W6692CF 09.11.2011. 15:08 #375000

broj poruka: 18996
de nadje tu starudiju iz 19xx i neke :)
evo ti drajver za xp: http://goo.gl/fRFwx

:: Ortaku riknuo LAN na ploci, pa je zamenuo pomenutom, ali nikako drajver da nadje
:: Driver Guide ne mogu da pristupim. Ako neko zna zahvaljujem u napred. Potreban je za Win xp sp3!
snacke1984 Hvala imarkovic 09.11.2011. 15:20 #375005

broj poruka: 381
Nemam pojma odakle i iz koje rupe je ispalo. Maltretirao sam se 2h trazeci googlajuci, 10 ralicitih linkova salju na Driver Gudie, a oni traze 2,99$ :O , a ova starudija nije ni nova toliko vredela:)

imarkovic Re: Hvala imarkovic 09.11.2011. 15:29 #375009

broj poruka: 18996
neka neka, te starudije rade extra, ja imam neku intelovu starudiju, poslednji drajver je bio za windows 98 hahahah i ja skinem neki priblizan drajver sa intelovog sajta za windows7, i RADI i to na XP-u x64 i to radi do jaja, mrezna radi bruka, izvadjena iz starog IBM-a

:: Nemam pojma odakle i iz koje rupe je ispalo. Maltretirao sam se 2h trazeci googlajuci, 10 ralicitih linkova salju na Driver Gudie, a oni traze 2,99$ :O , a ova starudija nije ni nova toliko vredela:
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs