Uzeo sam Canon MX420 a ovaj stampac ima u sebi WiFi povezivanje. Posto mi stoji u drugoj sobi hteo bi da ga povezem sa PC da radi u WiFi rezimu. Sta da kupim od uredjaja da bi mi ovo radilo normalo slanje sa PC dokumenata a koje ce da prima MX420 i da ih stampa.
Može i taj usb adapter, ali moraš da znaš da to sve podesiš, nije baš jednostavno kao preko wifi rutera. Moj savet je da još malo dodaš i kupiš wifi ruter i rešiš stvar na pravi način.
:: Imam ja Tp-Link 1043nd moze li on da radi posao :: Posto on salje po kuci i dvoristu signal :: :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB,F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: CHIEFTEC CFT-750-14CS 750 :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-540 & X-FI TITANIU :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.