Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
kopernikus cisco modem
STRANA 1 OD 1
fisko kopernikus cisco modem 03.11.2011. 09:09 T39400

status: user
broj poruka: 180
Zna li neko dal pomenuti modem radi na x64 verziji Windows 7-ce,mislim dal postoji usb driver za njega?
fisko
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Pre neki dan je bila tema 03.11.2011. 09:21 #373083

broj poruka: 4228
Mislim da se isto neko žalio da to još ne postoji, a nisam video da mu je neko pomogao, tako da... sačekaj, dok se tema `primi`...

Pozdrav!

Vlada

dzoki sto ih ne kontaktiras 03.11.2011. 10:23 #373093

broj poruka: 65
http://goo.gl/zDfEC

vidim da ima driver za cisco ali nisam gledao.....

Ratovi će prestati kada ljudi odbiju da se u njima bore

dzoki greska... 03.11.2011. 10:26 #373094

E stvarno su indijanci stavili u download zoni driver za cisco kad ono nemaju.Kontaktiraj ih na mail podrska@kti.rs

INXS Re: Pre neki dan je bila tema 03.11.2011. 10:27 #373095

broj poruka: 482
Fisko,nema sanse.Znam zato sto imam isti.Postoji driver za vistu ali za sedmicu nazalost ne.Jedino resenje je da ga na sedmici vezes preko mrezne karte,na usb zaboravi.

Asus M4A88td-v evo/usb3
AMD Phenom 2 955 be 3.2
wd 640gb sata 2
2x2gb exceleram black shark 1600mhz
Asus Eax 6850
Chieftec dragon
cm hyper 212+
lc power 600w
logitech x-530
philips 222EL2SB/62
logitech mk320

:: Mislim da se isto neko žalio da to još ne postoji, a nisam video da mu je neko pomogao, tako da... sačekaj, dok se tema `primi`..
::
:: Pozdrav
:: Vlad
Usher A jel smem da pitam 03.11.2011. 11:57 #373109

broj poruka: 85
Zašto bi iko koristio USB interfejs za umrežavanje računara?

fisko windows 7 64 bit 03.11.2011. 12:07 #373113

Driver za`` 7`` -cu postoji al za 32 bitnu verziju,Problem je što ja treba da pređem na 64 bitnu verziju windowsa 7 a pošto modem ima samo 2 priključka jedan lan i jedan usb a ja imam dostupan samo usb tu nastaje problem
fisko

fisko Najsmešnije 03.11.2011. 12:17 #373119

Sad sam kontaktirao podršku kopernikusa preko maila, čovek mi kaže da driver ne postoji ni za 32 bitnu verziju što je smešno koliko neznaju.Isto tako i njihovi instalateri nisu znali da ubace driver jer sam ja bio na letovanju kad su montirali da im pokažem jadnicima.Šta da radim moram da odustanem od 64 bitne verzije za sad da se ne izlažem troškovima za kupovinu rutera na ovu krizu>
fisko

Usher A da vi lepo 03.11.2011. 13:36 #373140

Povežete modem sa računarom putem interfejsa koji je predviđen za umrežavanje, koji je multiplatformski i ne zahteva nikakve drajvere, osim onih za mrežnu karticu (a koji MORAJU da postoje za svaku platformu)?
VMARC Stavi drajvere od Viste 03.11.2011. 13:41 #373141

broj poruka: 9420
Ali stvarno, cemu svo to zezanje sa USBom, kada postoji Ethernet...

S1000RR

dzoki da li si probao nesto odavde 03.11.2011. 13:41 #373142

http://goo.gl/zhiqb
http://goo.gl/MifZh
http://goo.gl/SOJWn
http://goo.gl/fukEC

Usher Smisao u povezivanju... 03.11.2011. 14:08 #373149

...računara sa modemom preko USB interfejsa vidim samo u vidu mogućnosti da se za modem povežu dva računara, jedan preko LAN-a a drugi preko USB-a, MEĐUTIM, svi modemi bazirani na bcm334x procesorima nisu u mogućnosti da rutiraju na oba porta. Dakle, Webstar 2100, Thomson TCM420, Motorola 5101e i ostali, mogu da se povežu sa računarom SAMO JEDNIM OD TA DVA interfejsa (nisam lično proverio, ali tako sam svojevremeno pročitao).

BTW, za tu vašu sedmicu nisam uspeo da nađem ni jedan jedini drajver, kad god mi je trebao, ni za kameru, ni za skener, ni za štampač, ni za SCSI karticu... Govori li to nešto o tom sistemu?
Biće on dobar za jedno 10 godina, kada doživi SP4 i kada online zajednica bude imala rešaenja za svaki problem i drajver za svaki uređaj (kao što trenutno slučaj sa XP-om).

Poveži modem na LAN i reši se muke za 30 sekundi.
komshaa Re: Smisao u povezivanju... 03.11.2011. 15:55 #373184

broj poruka: 350
+1, bas tako, cisco ne moze da koristi oba porta...

:: ...računara sa modemom preko USB interfejsa vidim samo u vidu mogućnosti da se za modem povežu dva računara, jedan preko LAN-a a drugi preko USB-a, MEĐUTIM, svi modemi bazirani na bcm334x procesorima nisu u mogućnosti da rutiraju na oba porta. Dakle, Webstar 2100, Thomson TCM420, Motorola 5101e i ostali, mogu da se povežu sa računarom SAMO JEDNIM OD TA DVA interfejsa (nisam lično proverio, ali tako sam svojevremeno pročitao)
:: BTW, za tu vašu sedmicu nisam uspeo da nađem ni jedan jedini drajver, kad god mi je trebao, ni za kameru, ni za skener, ni za štampač, ni za SCSI karticu... Govori li to nešto o tom sistemu
:: Biće on dobar za jedno 10 godina, kada doživi SP4 i kada online zajednica bude imala rešaenja za svaki problem i drajver za svaki uređaj (kao što trenutno slučaj sa XP-om)
:: Poveži modem na LAN i reši se muke za 30 sekundi.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs