Imam telekom adsl i gore navedeni modem.Problem je sto na svakih otprilike pola sata izgubim net.Lan 1 prestane da svetli i izgubi se signal.Imam i ruter,preko njega povezujem laptop na net,i imam isiti problem.To se pojavilo pre nekih 7 dana.Jedino resenje je restart modema.O cemu se radi,da li je modem zviznuo,da li je neko imao slican problem.Znaci,kompjuter nije,posto je ista manifestacija i sa druga 2 laptopa.
Može biti da te zeza i sam bežični ruter, ili neki `bežični komšija`, pa bi ovako to isključio i bio siguran da je do modema.
Hoće neki put, ali ne ovakav, problem da pravi i spliter. Naime, treba da bude povezan baš onako kako mu je naznačeno na ulazima. Bez obzira što je sve lepo radilo do pre 7 dana.
Ispostovao sam povezivanje,mozda je spliter.Probacu da iskljucim ruter,mada se modem greje nenormalno.Celo leto je imao cudno pistanje,mozda je odsluzio.
Uh, kada mi neko pomene `tehničku podršku Telekoma`... Brrr...!!!
Ne znam, možda su se promenili, proveri. Ako uspeš da dobiješ vezu - možda su neke smetnje na liniji koje se lako mogu ukloniti. Ako ne uspeš da tako rešiš problem, onda, kao što ti je VMARC predložio.
Pozdrav!
Vlada
:: :: Izgleda da je ipak modem.Sada gubi konekciju na svakih 10-15min.Koja je procedura,da li se oprema nosi u telekom ili zove tehnicka podrska :: ::
veceras sam ih kontaktirao,za sada je ok.sutra ce doci i verovatno zameniti modem,jer po recima operatera taj model 510 je star i pravi dosta problema korisnicima.Javljam sta je bilo.pozdrav
posle nepuna 24h.Sinoc sam zvao tehnicku podrsku telekoma,jutros su me oni zvali i rekli da dodjem i preuzmem novi modem huawei 530.Posle 3 h testiranja radi savrseno.Nemam prituzbi sve odradjeno ocas posla.To je to. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.