Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Problem sa modemom huawei hg 510
STRANA 1 OD 1
maxima Problem sa modemom huawei hg 510 30.10.2011. 22:56 T39337

status: user
broj poruka: 346
Imam telekom adsl i gore navedeni modem.Problem je sto na svakih otprilike pola sata izgubim net.Lan 1 prestane da svetli i izgubi se signal.Imam i ruter,preko njega povezujem laptop na net,i imam isiti problem.To se pojavilo pre nekih 7 dana.Jedino resenje je restart modema.O cemu se radi,da li je modem zviznuo,da li je neko imao slican problem.Znaci,kompjuter nije,posto je ista manifestacija i sa druga 2 laptopa.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Da li si probao da isključiš taj bežični ruter, 30.10.2011. 23:10 #372246

broj poruka: 4228
pa da na net ideš, ako možeš, samo preko HG510?

Može biti da te zeza i sam bežični ruter, ili neki `bežični komšija`, pa bi ovako to isključio i bio siguran da je do modema.

Hoće neki put, ali ne ovakav, problem da pravi i spliter. Naime, treba da bude povezan baš onako kako mu je naznačeno na ulazima. Bez obzira što je sve lepo radilo do pre 7 dana.

Pozdrav!

Vlada

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Sto rece vladarko 30.10.2011. 23:14 #372248

broj poruka: 9420
Zabodi sve direktno na 510ku, ako se isto desava, pravac Telekom da ti ga zamene.
Mada ja sam vec sada poprilicno ubedjen da je rikn`o.

S1000RR

maxima Re..Vladarko 30.10.2011. 23:15 #372249

Ispostovao sam povezivanje,mozda je spliter.Probacu da iskljucim ruter,mada se modem greje nenormalno.Celo leto je imao cudno pistanje,mozda je odsluzio.

maxima ......... 31.10.2011. 00:16 #372263

povezao sam 510 direktno i za sada radi ok.Izgleda da je ruter.Neka prenoci pa cemo da vidimo.Pozdrav

maxima RE....... 31.10.2011. 19:56 #372451

Izgleda da je ipak modem.Sada gubi konekciju na svakih 10-15min.Koja je procedura,da li se oprema nosi u telekom ili zove tehnicka podrska?

vladarko Re: RE....... 31.10.2011. 23:43 #372523

broj poruka: 4228
Uh, kada mi neko pomene `tehničku podršku Telekoma`... Brrr...!!!

Ne znam, možda su se promenili, proveri. Ako uspeš da dobiješ vezu - možda su neke smetnje na liniji koje se lako mogu ukloniti. Ako ne uspeš da tako rešiš problem, onda, kao što ti je VMARC predložio.

Pozdrav!

Vlada

::
:: Izgleda da je ipak modem.Sada gubi konekciju na svakih 10-15min.Koja je procedura,da li se oprema nosi u telekom ili zove tehnicka podrska
maxima re vladarko 31.10.2011. 23:52 #372527

veceras sam ih kontaktirao,za sada je ok.sutra ce doci i verovatno zameniti modem,jer po recima operatera taj model 510 je star i pravi dosta problema korisnicima.Javljam sta je bilo.pozdrav

maxima reseno.... 01.11.2011. 21:58 #372712

posle nepuna 24h.Sinoc sam zvao tehnicku podrsku telekoma,jutros su me oni zvali i rekli da dodjem i preuzmem novi modem huawei 530.Posle 3 h testiranja radi savrseno.Nemam prituzbi sve odradjeno ocas posla.To je to. Pozdrav

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs