Pomoc oko Belkin Wireless G Router model f5d7230-4 i SBB interneta
STRANA 1 OD 1
ivan21000
Pomoc oko Belkin Wireless G Router model f5d7230-4 i SBB interneta
10.10.2011. 15:07
T38890
status: user broj poruka: 36
Kupio sam doticni Belkin Wireless G Router model f5d7230-4 ruter radi cak je i pod garancijom, na adslu nema problem, medjutim kada ga prikljucim na SBB modem, radi otprilike 2 dana, i onda mi bez ikakve najave iskljuce internet iz SBB, kada ih nazovem kazu da valjda ruter baca pakete i da moram da im posaljem e-mail da isti necu koristiti kako bi mi oni ponovo ukljucili internet Da li neko ima ideju kako moze da se resi navedeni problem... a da ne menjam ruter
Ade posalji mi na mail sve sto pise na nalepnici routera H/W i S/W i kompletnu tacnu oznaku
F5D 7230-4 v xxxx da vidim ako moze da se flesne sa dd-wrt firmwareom ja sam imao isti problem samo moj bio D-link DIR-600 router isto SBB kad sam flesovao sa dd-wrt radi bez greske i nema vise packet drop
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.