Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Wireless driver
STRANA 1 OD 1
Anonymous Wireless driver 04.10.2011. 19:02 T38780

status: user
broj poruka: 340
imam problem sa wireless driverom za HP compaq 110c, oznaka mu je 1100EM PC, nasao sam sve drivere na sajtu za Xp al nece da radi wlan ni sa jednim, video sam po forumima da ljudi imaju ovaj problem al ja nikako da ga resim, probao sam 15 drivera i dva rade dok ne resetujem komp. moze li mi neko pomoci??? hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Probaj da pogledaš na samom adapteru 04.10.2011. 19:27 #364968

broj poruka: 4228
ko je proizvođač, pa da skineš drajver sa njegovog sajta.

Pozdrav!

Vlada

Anonymous Wireless driver 04.10.2011. 20:59 #365011

broadcom je proizvodjac i ima drivera na sajtu hp-a al nece da funkcionise, od mnogo drajvera koje sam probao dva su radila dok nisam restartovao kompjuter.

vladarko Pretpostavljam da si ovaj probao? 04.10.2011. 21:19 #365015

http://tinyurl.com/6h8uwwa

Pozdrav!

Vlada

vladarko Mali savet: 04.10.2011. 21:25 #365018

probaj da ga povežeš, žično ili bežično i da preko Windows update proveriš da li ima noviji/bolji drajver za WLAN.

Takođe, (samo) prilikom instalacija problem hoće da predstavljaju otadžbinska podeševanja, pa čak i kada su na latinici. Privremeno rešenje je prebacivanje na neku drugu zemlju (po izboru) dok se ne odradi instalacija probirljivog uređaja.

Pozdrav!

Vlada

Anonymous Wireless driver 04.10.2011. 22:43 #365034

nece ni taj, prihvati ga al posle restarta ne radi, kao da je wirelles katrica ugasena a ustvari je po defaultu upaljena

vladarko Koje je boje svetiljka koja svetli? 04.10.2011. 23:15 #365039

Da li taj model ima neki BlueTooth?
Nekada je odrađeno tako da se isključuje WLAN i BT, uključi samo WLAN, uključi samo BT.

Pozdrav!

Vlada

Anonymous Wireless driver 04.10.2011. 23:25 #365040

nema BT, bas mi nije jasno gde gresim i da li gresim
PCI\VEN_14E4&DEV_4315&SUBSYS_1508103C&REV_01
nasao sam dva drivera i rade nakon instalacije al posle restarta nece!!!

mighty Kako tačno ne radi? 04.10.2011. 23:53 #365044

broj poruka: 1670
Posle restarta, jel ima wireless kartice u device manahery, da li je ima u network connections i da li možeš da skeniraš da li se vide wifi mreže?

Anonymous Wireless driver 05.10.2011. 00:02 #365045

ima kartice u device manageru, driver prihvacen, al se lampica za wireless ugasi prilikom paljenja win xp-a nakon restarta i kada skeniram mreze nece da ih nadje, izbaci mi dole na ikonicu za wireless no network detected, wirelles zero configuration servis je startovan. jednostavno ne znam zasto restart sistema pravi problem, xp je cist, nemodifikovan, sa geniun serijskim, sistem tek instaliran.

drmika xe xe 05.10.2011. 00:46 #365054

broj poruka: 59
druze poslushjme poznat problem odavno, idi u device menager idi na wireless pa properties idi na adwanced i u language prebaci sa yugoslavija na velika britanija. i proradice ti. medjutim ne znam koje si drajvere stavio, ukoliko u paketu ima folder driver pa japan, usa, uk europe potrebno je da uninstal drajvere prebacish local setnigs i regional na US restartujesh komp i instalirash ponovo drajvere. to je jako chest problem kod broadcoma postavi drajver kao yugoslavia a nema definisane kanale i zato nista ne nalazi na wireless

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Anonymous Wireless driver 05.10.2011. 00:57 #365057

sad sam ponovo pokrenuo instalaciju sistema iz besa jer sam pokusao sa 20 razlicitih drajvera pa mislim da je i sama wirelles kartica pobrljavila. prvu stvar nakon zavrsene instalacije koju cu da uradim je to sto si sad naveo, drajveri su klasicni, bez tih jezickih paketa, probacu samo da promenim lokaciju pa cu da vidim hoce li proraditi. inace u medjuvremenu sam nasao jedan microsoft hotfix (kb885293) koji navodno resava taj problem al se nadam da ce stvar resiti tvoj savet

drmika xe xe 05.10.2011. 01:04 #365059

broj poruka: 59
Vec je vladarko gore rekao, sa broadcomom stvarno mora biti engleska regija znachi instalirash najklasichniji sistem dignesh drajvere i radice ti posle menjaj jezik, regiju i sve to. secamse koliko sam se samo napatio pre 3-4 godine kad je hp bio dzabaka, a svi sa tim karticama, a radim u nekoj isp wifi ma posizeo googlao i nista. na kraju skontao :D smejao sam se koliko je glup problem, a koliko sam dana proveo resavajuci to s..

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Anonymous Wireless driver 05.10.2011. 01:31 #365061

instalirao sam sistem sa nasom lokacijom a lokaciju na wirelles kartici sam stavio velika britanija i sad sve radi i nakon restarta. @drmika hvala na pomoci, spasio si me.
P.S uspeo sam bez mnogo muke da integrisem sata kontroler za hard u ovom laptopu a wirelles me samo tako namucio, ne mogu da verujem!!!
momci hvala na pomoci, sacu moci mirno da spavam, laku noc

mighty Broadcom wifi i Srbija 05.10.2011. 07:41 #365071

broj poruka: 1670
su ubitačna kombinacija :)

Problem je star sigurno bar dve-tri godine, ali izgleda da one u Broadcomu zabole q za Srbiju i probleme s drajverima, pošto to jednostavno nikad nisu sredili.
vladarko Ko zna do čega je sve to 05.10.2011. 10:51 #365094

drajvera, operativnog sistema. Nekad davno nisam mogao drajver za Oki da instaliram zato što je Win95 imao SLO podešavanja.

Pre par godina nisam mogao da instaliram Conexant modem/sound drajver, jer je ime naloga bilo Nebojša. Kada sam promenio, ali ne promenio ime naloga, već 5. put instalirao Win sa nalogom Nebojsa - vidi: radi!

Pozdrav!

Vlada

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs