Nakon sto se podigne sistem(win xp) posle minut dva zaledi se slika. Pomaze samo restart. Masina je poprilicno stara i kartica se nalazi u pci slotu. Menjao sam slotove i ista situacija Sta moze da bude uzrok?
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
Isti problem imam sa win xp i tp link pci wireless karticom, jedino resenje mi je bilo da podignem ubuntu i radi besprekorno. Pokusaj da podignes ubuntu sa cd-a i vidi da li ce da radi. (napomena ubuntu 10.10 ili noviji) http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1782099
:: Nakon sto se podigne sistem(win xp) posle minut dva zaledi se slika. :: Pomaze samo restart. Masina je poprilicno stara i kartica se nalazi u pci slotu. :: Menjao sam slotove i ista situacij :: Sta moze da bude uzrok :: :: Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga :: ``Albert Ajnštajn``
Problem je izgleda u nekompatibilnosti VIA cipseta i TP link Kartice !!! Kada se prebaci u PIO mod ne blokira nista( ali komp radi usporeno). Naravno i tu je bilo peripetija. Drajveri mora da se instaliraju u DMA - mod, nakon toga mora se prebaciti u PIO i tada jedino radi kartica. Svaki drugi redosled ne daje rezultat. Namucio sam se posteno, ali sam na kraju uspeo.
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.