Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Sharovanje printera na Win 7
STRANA 1 OD 1
mkukic Sharovanje printera na Win 7 14.09.2011. 15:46 T38379

status: user
broj poruka: 2591
Umrezio sam svoj i sestrin komp, tj. moj desk top i njen lap top na sledeci nacin. Njoj je bio potreban net pa sam uzeo Wireless Router i sad preko Wireless-a hvata net, stavio sam kompove u isti Workgroup, shareovao neke foldere da testiram i radi kako treba. E sad, kako u naslovu kaze, hteo bih i da sharujem stampac. Sta je jos potrebno da uradim da bih ovo izveo jer stampac je instaliran kod nje, njoj je mnogo vise potreban nego meni, ali kada mi treba da se ne cimam da prebacujem na flesh pa da nosim kod nje nego da pokrenem stampu sa svog kompa.

Nadam se da nisam bio konfuzan.

Hvala.

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MaliAbner Re: Sharovanje printera na Win 7 14.09.2011. 15:53 #359634

broj poruka: 7769
Prvo share na sestrinom PC-u...
A onda ti na svom potrazis taj stampac i krknes mu vozace...

Jedino sranje je sto ces moci da stampas samo kad je njen pc aktivan...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Umrezio sam svoj i sestrin komp, tj. moj desk top i njen lap top na sledeci nacin. Njoj je bio potreban net pa sam uzeo Wireless Router i sad preko Wireless-a hvata net, stavio sam kompove u isti Workgroup, shareovao neke foldere da testiram i radi kako treba. E sad, kako u naslovu kaze, hteo bih i da sharujem stampac. Sta je jos potrebno da uradim da bih ovo izveo jer stampac je instaliran kod nje, njoj je mnogo vise potreban nego meni, ali kada mi treba da se ne cimam da prebacujem na flesh pa da nosim kod nje nego da pokrenem stampu sa svog kompa
::
:: Nadam se da nisam bio konfuzan
:: Hvala
:: ***************************************************************************************
:: The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
mkukic ... 15.09.2011. 02:41 #359849

Hvala! Odradio sam sve, malo jeste zajebano sto mogu da stampam samo kad je ukljucen njen komp, ali sve jedno - kod nje je instaliran stampac, pa u svakom slucaju i ako stavim nesto na flesh mogu da stampam kad joj je ukljucen komp.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

MaliAbner Ma bitno je da si omogucio stampu... 15.09.2011. 03:24 #359857

broj poruka: 7769
Isto je i kod mene kuci, printer je nakacen kod mene na racunar a deca stampaju sa svog samo kad je moj racunar ukljucen.
Da bi se ovo izbeglo potreban je stampac sa mreznom kartom ili print server... samo je pitanje isplativosti tih resenja po meni je to i dalje poskupo za prosecnog srbistanca...

Ima i trece resenje tj ima neki prastari US Robotics modem ruter koji u sebi ima i print server taj je bas dobar...

Sve u svemu bitno je da radi...

Tomato Republic Of Serbia !!!

mkukic ... 15.09.2011. 15:34 #359946

Ma da... Ne stampam ja cesto, ali kad mi zatreba jednostavno mi je elegantnije da pustim sa svog kompa nego da kopiram na flesh pa da nosim kod nje... A i ovako joj je skoro ceo dan ukljucen komp.

Hvala jos jednom!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs