Daljinski je radio kada sam na golu XP instalaciju instalirao programe koji idu uz Tv kartu. Medjutin, posle instalacije drjvera za grafiku, DiractX, PhysX, drjvera za chupset i svi ostalih neophodnih programa daljinski vise ne reaguje. Da znam koji program ga je stro, pa da ga deinstaliram ali ovako je to trazenje igle u plastu sena Konfiguracija je sledeca:
Cpu Phenom x4 9450 (valjda) plo asus M2N-XE ram 2+1 Gb Ati 4670
reinstalacija preograma nije pomogla a u sys trayu ga nema
dodatan problem je sto ja nikako ne mogu da provalim koji je od ove gomile programa zaduzen za daljiski. Nijedan mi ne deluje, Nocas sam instalirao Girder 5, kazu najbolji za upravljace, ali ne radi ni sa njim.
Tupavi asusovi inzenjeri su sakrili taj program Idi u Folders->Folder Options-> Show hidden files Svojevremeno, samo sto nisam obeleo sam dok nisam skapirao sta je posredi
Brate, ako ovo radi ne diraj ga. Verovatno ces morati da fleshujes BIOS, ako na toj tvojoj ploci uopste moze ljudski da se fleshuje, ako ne, pravac DOS pa se petljaj s njim Licno, nikad ne bih stavio TV kartu u komp, bas zbog takvog problema koji si ti imao ali i mnogih drugih koji se s vremena na vreme pojavljuju. Ja sam ono bio primoran da sredjujem komp mojoj tadasnjoj devojci i bezanja mi nije bilo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.