Imam ptt adsl i modem tp-link td-8817, pa me interesuje da li bi sa jednim od ova dva rutera mogao da povezem i lap top, tj. da i na njemu imam adsl? Je l ovo dobar izbor i ima li neko preporuku za kupovinu do 30-ak €?
Ako mozes ti se nategni za jedan tl-wr1043nd jeste malo skuplji od onoga sto ti je budzet, ALI...
Uvek je tu jedno veliko ALI... ovaj bezicni ruter koji sam naveo ima gigabit mrezu, bezicna N standard je od nekih 300 Mbps... nesto bolji domet... i mogu da se blokiraju adrese sto je za roditelje keva...
Konfigurisao sam ga kod drugara pre neki dan, izuzetan ruter, samo pazi da uzmes ovu verziju koja izgleda kao na ovom linku gore, ona ima 5dBi antene koje se mogu skidati, a ima ruter iste oznake koji je kao na drugom linku koji si ti okacio on je cetvrtastog oblika i ima dve antene po 3dBi koje se cini mi se ne mogu skidati.
He, he! Mislim da ce uz vrata da daju i kvaku, u svakom slucaju hvala ti jos jednom na savetu, mozda ga i prihvatim i castim sebe jednim venecijanerom .-)
He, he! Mislim da ce uz vrata da daju i kvaku, u svakom slucaju hvala ti jos jednom na savetu, mozda ga i prihvatim i castim sebe jednim venecijanerom .-)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.