koristim telekom adsl vec godinama... od jutros mi se desava desetak puta a mozda i vise da se gasi LAN1 lampica na Huawei HG 510 ruteru i nestaje mi internet. probao sam sa LAN 4 prikljuckom na ruteru i isto se desava. update-oovao sam sa ASUS sajta, drajvere za LAN karticu na ploci i opet isto...
ima li ko ideju sta moze da bude?
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
Možda Telekom nešto buta po centrali. Meni se čekanje kao najbolja strategija do sada isplatila. Uvek možeš da izvadiš adapter iz struje i sačekaš malo.
Pozdrav!
Vlada
:: koristim telekom adsl vec godinama... od jutros mi se desava desetak puta a mozda i vise da se gasi LAN1 lampica na Huawei HG 510 ruteru i nestaje mi internet. probao sam sa LAN 4 prikljuckom na ruteru i isto se desava. update-oovao sam sa ASUS sajta, drajvere za LAN karticu na ploci i opet isto.. :: :: ima li ko ideju sta moze da bude :: :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739WM
zvao vec, kaze da su izgleda pojebani lan portovi na ruteru, lik kaze da je to cesta boljka hg 510 kineskog rutera...... kao poslace coveka da vidi o cemu se radi i ako treba da se zameni ruter...
obzirom da ga nisam gasio....nece da me cudi ako je riknuo...
ASUS P6X58D PREMIUM INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTHE 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL6 ASUS GTX570 Direct CU II OCZ AGILITY 3 NZXT LEXA S NEON MODDED MAD CATZ R.A.T. 7 CORSAIR HX850 VIEWSONIC VX2739WM
ruter je pravljen da se ne gasi tako da nije zbog toga..
:: zvao vec, kaze da su izgleda pojebani lan portovi na ruteru, lik kaze da je to cesta boljka hg 510 kineskog rutera...... kao poslace coveka da vidi o cemu se radi i ako treba da se zameni ruter.. :: :: obzirom da ga nisam gasio....nece da me cudi ako je riknuo.. :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
pa nista, ugasis sacekas 15sekundi, upalis ga i ako se isto desava zoves telekom oni dodju u roku od dan i rese, ako treba zamenice ti za drugi ispravan
:: jbg, nesto ga jeste sjebalo, za vikend nisam ni bio kuci, a u petak je sve radilo normalno.. :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Ja sam do sad promenio dva kom. Oba crkla, jedan se restartovao non stop a drugi je blokirao kad skidam nesto ili kad gledam Youtube. Oba su bila Sagem, sad sam dobio TP-Link.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Ako ti treperi Lan 1 na ruteru, pre bih rekao da je do rutera nego do ploce. Od negasenja nije to nema veze, moguce da ga je `pouzdana` struja ubila. Evo npr meni vec 3-4 puta od jutros zapistao UPS zbog pada/povecanja napona. HVala Bogu te sam uzeo ovo cudo. Pozdrav! _______________________
AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!!
zaboravio sam da kazem da probas da restartujes ruter na ono dugme iza.. veca verovatnoca je da je ruter nego mrezna karta jer nikad ni jednu mreznu nisam video da se tako ponasa, ali ne znam jel ti mozda imas 2 mrezne na ploci, sto ne zabodes u drugu pa se uveris?
:: ma samo se ugasi lan lampica u koji god konektor da zabodem mrezni abl i nestane net naravn :: :: nema pravila, nekad za 3 min a nekad drzi i po 20 min i onda se ugasi.. :: :: kolika je verovatnoca da je ruter a ne mrezna karta na ploci :: :: :: ASUS P6X58D PREMIU :: INTEL CORE I7-950 4.4 GHZ, CORSAIR H70-PUSH&PULL BY SCYTH :: 3X2GB MUSHKIN 2000mhz CL :: ASUS GTX570 Direct CU I :: OCZ AGILITY :: NZXT LEXA S NEON MODDE :: MAD CATZ R.A.T. :: CORSAIR HX85 :: VIEWSONIC VX2739W :: ::
Meni to resetovanje nikada nije pomagalo. Jel mu isto dodje kad mu iscupam i vratim kabal sa resetovanjem ili ima neke razlike? _______________________
naravno da ima razlike, nikako nije isto, a imas i master reset i reset u vidu reboot-a, zna itekako da pomogne kad se ruter zaglupira, mozes skakati po njemu dok mu ne lupis reset, onda radi ko sat a u retkim slucajevima ne pomogne, to znaci da mu nema pomoci
:: Meni to resetovanje nikada nije pomagalo. :: Jel mu isto dodje kad mu iscupam i vratim kabal sa resetovanjem ili ima neke razlike :: ______________________ :: :: AAAAAAAAAAAlo Cadjenovic,odmori malo. Sta mi skices tu ko pekinezer neki!!! :: ::
:: naravno da ima razlike, nikako nije isto, a imas i master reset i reset u vidu reboot-a, zna itekako da pomogne kad se ruter zaglupira, mozes skakati po njemu dok mu ne lupis reset, onda radi ko sat a u retkim slucajevima ne pomogne, to znaci da mu nema pomoc
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.