Pokrećem temu iz nekoliko razloga od koja ću dva hajlajtovati. Prvi je to što sam totalni laik, i ne znam mnogo o mrežnoj opremi, a drugi je što želim to da promenim a da se pri tom mnogo ne mučim. :) Nije da hvalim svoju kuću ali ovo može da pomogne mnogima kao ja :)
Iz tog razloga postavio sam nekoliko video snimaka na lokalnom jeziku :)
Sto ih ne moz naci nigde kod nas na trzistu! :P A sto se tice cena, bar ono sto sam navatao od pre 100 godina za starije modele, ako su su i sad takve onda su korektne! :)
Ma ima ih ih kod nas, i biće ih baš dosta u narednom periodu. Evo šta mi je rekao čovek iz prodaje:
`DSL-N10 end user cijena je 44EUR sa PDV-om, i bice dobavljiv tek za nekih 20tak dana, s tim sto ako im ne treba ADSL router, uvijek mogu da uzmu RT-N10, koji ima iste karakteristike kao i DSL-N10, samo sto nije ADSL. Njegova cijena je 26EUR (end user sa PDV-om), i moze se naci u prodaji recimo u DESK-u ili Viphouse-u`
:: Sto ih ne moz naci nigde kod nas na trzistu! : :: A sto se tice cena, bar ono sto sam navatao od pre 100 godina za starije modele, ako su su i sad takve onda su korektne! : :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176 :: ::
A ovo govanjce 6 in 1 koliko kosta? tako nesto trazim :D
Lenovo Y560 Intel i3 330M 2.13GHz HM55 3GB DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
:: Ma ima ih ih kod nas, i biće ih baš dosta u narednom periodu. Evo šta mi je rekao čovek iz prodaje :: :: `DSL-N10 end user cijena je 44EUR sa PDV-om, i bice dobavljiv tek za nekih 20tak dana, s tim sto ako im ne treba ADSL router, uvijek mogu da uzmu RT-N10, koji ima iste karakteristike kao i DSL-N10, samo sto nije ADSL. Njegova cijena je 26EUR (end user sa PDV-om), i moze se naci u prodaji recimo u DESK-u ili Viphouse-u :: :: https://www.hwgurus.com/foru :: :: :: Sto ih ne moz naci nigde kod nas na trzistu! : :: :: A sto se tice cena, bar ono sto sam navatao od pre 100 godina za starije modele, ako su su i sad takve onda su korektne! : :: :: :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1886176 :: :: :: ::
Sa usernameom i i passom kojeg dobiješ od provajdera možeš da se loguješ. I nije spacemaster nego spacemarko, radio sam ovo od kuće. Na ovo drugo neću ni odgovorim jer je bezobrazno i nekulturno (nije mi jasno zašto pcb nema cenzuru), a iskreno ne znam o čemu pričate.
-Da ovde ima cenzure tvoj nalog bi bio cenzurisan.. Reklamiras konkurentski forum??? -Kakve veze klip ima sa Orion Telekomom? -Klip je klasicna laz, zato sto sa tvojim upustvom to ne moze da radi?
P.S. Uredjaj jeste kinesko govance, hteo ti to da priznas ili ne... Postavi neki validan review, a da nije sa placenog Bench i HWG foruma... Da vidimo kakve ima preformanse... Onda mozda promenim stav. Ok?
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: -Da ovde ima cenzure tvoj nalog bi bio cenzurisan.. Reklamiras konkurentski forum?? :: -Kakve veze klip ima sa Orion Telekomom? :: -Klip je klasicna laz, zato sto sa tvojim upustvom to ne moze da radi :: :: P.S. Uredjaj jeste kinesko govance, hteo ti to da priznas ili ne.. :: Postavi neki validan review, a da nije sa placenog Bench i HWG foruma... Da vidimo kakve ima preformanse... Onda mozda promenim stav. Ok :: :: ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ▼ ◄ :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.