Imam desktop, koji je sa mreznom karticom povezan na kablovski net ( utp ) I u desktop je uboden bluetooth stick
laptop ima po difoltu blutut, i uspeo sam da ih povezem preko PAN-a, igrao sam igre u mrezi itd sve radi do jaja, samo hteo bi da sherujem net na laptop.
znaci ako moze nesto da se ukombinuje preko blututa da sherujem bilo bi lepo ako bi ste me uputili
obe masine su na win 7 pro, desktop je 32bit, laptop 64bit itd.
da li moze, i kako ? :)
fala unapred!! Lenovo Y560 Intel i3 330M 2.13GHz HM55 3GB DDR3 1066MHz 320GB 7200rpm 15.6 LED HD BrightView (1366 x 768) ATI Mobility Radeon HD5730 1GB GDDR3 (DirectX 11) Switchable / Intel GMA HD JBL Stereo Speakers W7Pro
- na mrežnoj kojom si zakačen na kablovsku uključiš šering konekcije - onda na istom kompu u konfiguraciji za bluetooth nađeš services i među njima `network access` pa mu staviš `allow to connect to internet through this computer` - na laptopu ili čemu već, nađeš bluetooth device s desktopa i ideš `connect to network`
Ima sigurno negde na netu da se nađe detaljno
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Ne znam ovako napamet, to sam jednom ranije radio na xp-u, nemam pojma gde stoji na sedmici.
Probaj da ideš u `devices and printers` pa na bluetooth adapter pa properties, tu bi trebalo da imaš services tab.
Takođe, trebalo bi da imaš bluetooth network adapter u... pa network adapterima. To što ti se ne pojavljuje šering tab za mrežnu kojom se povezuješ na modem je zato što nemaš nikakvu drugu mrežu aktivnu trenutno, glupa stvar. Pojaviće se kad odradiš sve ostalo i bluetooth se poveže.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
Nema services tab-a.. tj ima ali samo ovo, tu nigde nemam da enablujem te servise o kojima ti pricas, mozda je potrebno da instaliram neki drugi bluetooth driver? jer ja koristim ovaj difolt od majkrosofta? baci oko na ss
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.