...posto mi je izgleda od groma zveknuo Ruter D-Link dir 100, koji ruter predlazete da uzmem + da dodam da nisam zadovoljan kako mi je predhodni ruter radio i dok je bio ispravan(mnogo sporiji rad neta preko njega u odnosu na direktno povezivanje sa kablovskog modema)..u pitanju je SBB net.
Jos jedno pitanje:jel moram da koristim njihov modem u kombinaciji sa nekim ruterom(ovo pitam posto burazer i ja delimo net) ili mogu da kupim neki ruter pa da preko njega direktno delimo net bez ovog njihovog modema ...nadam se da ste razumeli sta sam hteo da pitam...pozzz
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: ...posto mi je izgleda od groma zveknuo Ruter D-Link dir 100, koji ruter predlazete da uzmem + da dodam da nisam zadovoljan kako mi je predhodni ruter radio i dok je bio ispravan(mnogo sporiji rad neta preko njega u odnosu na direktno povezivanje sa kablovskog modema)..u pitanju je SBB net :: :: Jos jedno pitanje:jel moram da koristim njihov modem u kombinaciji sa nekim ruterom(ovo pitam posto burazer i ja delimo net) ili mogu da kupim neki ruter pa da preko njega direktno delimo net bez ovog njihovog modema ...nadam se da ste razumeli sta sam hteo da pitam...pozz ::
Ja koristim kuci onaj WR740N i radi odlicno. Danas da uzimam, uzeo bih jacu klasu 300Mb/s: http://tinyurl.com/6hrq2gj
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.