raja imam 8-portni telsey gigabitni svic jel ima neka iskustva sa ovim, mislim fina stvarcica metano kuciste potezak 1,5-1,6 kg kad zakacim kompove preko njega protok 85-89 MB/s jednom reciju super samo jedna mana juce se ispekoh na njega usijao se kao plotna od sporeta ali radi jel se to grejanje desava jos kod nakog ili samo kod mene?
Šta još ima čudno, juče si kotlete mogao da praviš na karoseriji autobusa. U pravilnim razmacima pored puta uparkirani prokuvale kante iz gsp-a i prokuvali sugrađani s mokrim krpama preko čela.
Jedina ladna stvar na kompu mi je onaj junački silverstone, igre nisam smeo ni da palim da ne ostanem bez dlaka po nogama.
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
ma nije on vreo samo juce nego kad god prebacujem velike kolicine podataka sa jednog kompa na drugi, al juce je bio vrh morao sam sve da pogasim mislio sam izgorece
Svaka cast za SilverStone! Da nemam ovog TTake-a (ToroughPower)
24.06.2011. 18:49
status: user broj poruka: 10997
od 600W, uzeo bih eSeSovca od 750, mozda i 850... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Greju se i switch-evi, greju, mada, ne bas kao express-plotna (ringla) nego kao prosecna AMD HD58xx karta sa `pasivnim` hladjenjem.
sad mi zao sto nisam slikao i izmerio digitalnim termometrom torto pa da vidis sta je temperatura, znam da se greju sve aktivne komponente u mrezi se greju naravna stvar nego me samo brine ovaj moj odnosno telsey kao marka imam i par njih 24-portna oni su malko skuplji ako se i oni greju ko ovaj mali treba klimu da ugradim u data centar
Ma greju se stvari za koje baš i ne bi pretpostavio, evo ruter mi je onako... neugodno mlak, sbb-ov kablovski modem isto, onaj njihov Cisco D3 dekoder je već vreo a onaj što su davali ranije nije bio... tv karta isto ume da se ugreje, kao i onaj sound blaster 5.1 pored nje.
Ma kad su ove vrućine greje se sve što vuče više od pola vata. Tom tvom sokoćalu nemam blage veze oće li nešto da se desi, kontam da je moguće da se greje zato što su mu komponente spojene na to limeno kućište da služi kao heatsink.
Ovde je sad fora ko ono kad baba dođe kod doktora i veli: - Eto sine boli me evo ovde kad se pipam... - Pa šta se pipaš baba
Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: ma nije on vreo samo juce nego kad god prebacujem velike kolicine podataka sa jednog kompa na drugi, al juce je bio vrh morao sam sve da pogasim mislio sam izgorec :: ::
to jeste raicu otvarao sam ga malopre, kuciste mu je heatsink, a i mail od njihove tehnicke podrske kaze da ako je moguce bude u klimatizovanoj prostoriji ili jednostavno usmerim ventilator na njega. Da telsey swicevi rade do +70 stepeni bez gubitaka performansi i da nemoram da brinem jer to pokriva garancija..... bla bla tuc truc
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.