kao sto sam napisao u naslovu...Moze li mi neko objasniti kako da prikljucim lap top sa tv-om??? Kupio sam vga kabel,prikopcao u lap top i u tv...Cackao nesto i dobijem sliku na tv-u,ali npr kad hocu da pustim film na kompu,kako da imam sliku na tv-u ?Da taj film sto sam pustio na lap topu kako da ga gledam na tv-u,jer meni stalno stoji jedna te ista slika na tv-u i neki programe pokrenem i on mi otvori na lap topu a na tv-u nece...Ako treba neka dodadna pitanja da postavim kako bi mogli da mi pomognete kazite...Hvala unapred!!! :P
Igraj se malo sa overlay opcijama u podesavanjima grafike i playera, kao i sa clone/extended opcijama slike, force TV detection i slicno. Mada cesto kad je preko VGA ne moze i jendo i drugo. Ako imas svideo ili cinc probaj tu vezu
:: :: kao sto sam napisao u naslovu...Moze li mi neko objasniti kako da prikljucim lap top sa tv-om?? :: Kupio sam vga kabel,prikopcao u lap top i u tv...Cackao nesto i dobijem sliku na tv-u,ali npr kad hocu da pustim film na kompu,kako da imam sliku na tv-u ?Da taj film sto sam pustio na lap topu kako da ga gledam na tv-u,jer meni stalno stoji jedna te ista slika na tv-u i neki programe pokrenem i on mi otvori na lap topu a na tv-u nece...Ako treba neka dodadna pitanja da postavim kako bi mogli da mi pomognete kazite...Hvala unapred!!! :P
Probaj kombinaciju tastera na laptopu (Fn+F4), tako delis sliku laptop panel/ tv.Ono sto vidis na tv-u,u principu to je to nije to neka mustra!Tako bacas sliku i na projektor...
Nisi ni rekao ni koji laptop, ni nista, al dobro.. Ono sto treba da uradis je da nadjes vec pomenutu clone opciju i tako ces sliku da dobijes i na tvu i na laptopu. Nadji display options i tu je negde
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9, Gigabyte 6870, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo
lepo ti rece Snoopy nista nisi rekao, a ocekujes pomoc daj podatke pa ces brze resiti stvar (uzgred ako ti je na laptopu windows 7 i svi drajveri instalirani kako treba a kablove si povezao sa prostom precicom resavas stvar win+P (windows taster+P) i odaberes opciju koja ti treba - u tvoj slucaju duplicate)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.