valjda za ovu 1700 ne mora da se ima driver vec moze win, a ja imam 1600 i mogu ti reci da je jako dobra, imao sam i tp link pa sam zamenio, jos sam na ovu dodao malo folije iza i ima signal kao zmaj zato i ima jacu cenu
:: valjda za ovu 1700 ne mora da se ima driver vec moze win, a ja imam 1600 i mogu ti reci da je jako dobra, imao sam i tp link pa sam zamenio, jos sam na ovu dodao malo folije iza i ima signal kao zmaj zato i ima jacu cen :: :: :: nVidia je debela a AMD ima kriv nos :: :: MOzes li mi reci kakav domet ima 1600USB u odnosu na laptop ili neku obivnu wireless karticu?
pa recimo da sa lapom hvatam jedva jednu crtu (ima-nema) i ne mogu da se nakacim dok sa ovom antenom ima 4 crte i radi net kao zmaj, kacim se na predajnik na zgradi koji je udajlen od mene nekih 100m vazdusnom linijom, a antena mi stoji u sobi, do duse jeste njihov signal malo jaci ali u svakom slucaju dosta bolje resenje od lapa
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.