Elem..na svim racunarima je licencirani softw, Na novom HP6000 WWin7(prof) vezan je USB HP LJ 1020 i direktna stampa odatle je OK. Stampac je propisno sherovan, dodati su svi USER-i sa njihovim log in pass-ovima, svaki je dodat u Security stampaca sa punim privilegijama...Pod adminom mi svaki externi PC normalno stampa na Host PC-ju (win7) ali pod limitiranim USERom posalje nalog za stampu i gurne ga u QUE i tu chami...Kada restartujem maticni PC u toku log in=a on istampa zadatak sa PC cerke ( bez obzira na OS)...sve procedure koje sam izguglovao ...ne daju rezultate....i kao dodatak....jedan XP sa neke virtuelne strukture stampa bez problema,,,,Sludjen sam..Odakle da napadnem pro blem...Ideje???
Uffff, pokusaj ovo: 1. Da otkacis print spooled documents first u oba properties-a (to ukljucuje pod advanced - printing properties), a ako je vec iskljuceno/odstiklirano stikliraj. 2. Da postavis priority svakome na od 99 do 1, gde je 99 u stvari najvisi priority.
ostalo mi na poslu (cela situacija)...pokusacu sutra i sa direktnom stampom ( sto mi nije palo na pamet)...puna mi je glava nelogicnih stvari... ako iz virtuelne strukture sa XP om mogu, onda nisu drajveri, ako sa realnih masina ne mogu onda je security, ali pod adminom sve radi ok, a useri, moraju biti to sto jesu...prvo direkna sampa, a ako ne eto mene debelo u security-ju...localy&globaly
:: Aj probaj na neki s xp-om da zakačiš sokoćalo i napraviš šering. Sedmica i mreže su ubistvo, nekad zajebava samo zato jer mu se hoć :: :: Možda da probaš na štampaču u advanced da štikliraš print directly, čisto radi probe :: :: Firewall je isključen? Ne bi trebalo ad ima veze al ajd, kad istrošiš moguće stvari pređeš na nemoguće, ubodeš ga jednom :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: virtuelni XP je jedini koji radi i ne pita...ostali OS fiksni me urnisu... :: :: :: a Virtual Boxu.
probao...priority na HI ( max)...i jok, menjao i spooled dos first, i off, uvek isto...baci me na cekanje i ne ucini nista....a pod adminom ( isti user name i pass) fercera ko ludo...
:: Uffff, pokusaj ovo :: 1. Da otkacis print spooled documents first u oba properties-a (to ukljucuje pod advanced - printing properties), a ako je vec iskljuceno/odstiklirano stikliraj :: 2. Da postavis priority svakome na od 99 do 1, gde je 99 u stvari najvisi priority.
Ko mene na poslu svi stampaju na 1 stampacu stim sto se ja nalazim iza svica tako da moj komp ne vidi stampac vec moram preko 1 racunara vezanog na svich da idem pa onda on salje na stampanje.(vidi dal ti to nije problem, probaj da svaki user (cerka) nadje stampach koji je sherovan sam a ne da mu ti kazes direktno odakle ce da stampa.)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.