znam da tu bas i nije mesto ovoj temi ali .... elem nemogu da nadjem prikljucak iz naslova za auto prikolicu ,to je onaj 13 pin euro-plug odnosno ISO 4091:2003 pa ako neko zna bio bi zahvalan
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
semu povezivanja znam a ima je i ovde http://pedja.supurovic.net/prikljucak-za-auto-prikolicu-sema meni treba muski 13-polni da nabavim da nebi skidao sa kola fabricki ugradjen 13-pinski (zenski)koji je ionako vec standard (ali ne i kod nas) nego da zamenim 7-pinski na prikolici
naleteo sam na redukciju mada bi radije menjao konektor
... da sam na tvom mestu, zvao bih: - prodavnice autodelova tipa Euroauto, Shopinvest, ... (da li imaju, i jos bitnije ako znaju ko ima) - otpade, ako slucajno znaju ko ima (da li imaju, i jos bitnije ako znaju ko ima) - internet narucivanje iz inostranstva.
Evo recimo linka na firme koje se bave servisima autoprikolica, pa verovatno znaju odakle nabaviti deo, ako ga vec nemaju.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.