nabavio ja ovo i sad čitam kako može da se moduje da radi kao klijent, i ja tu kao nešto odradim, stavio sam mu openwrt kamikaze sistem, i ušo tu nešto da čeprkam i vidim ja da baš to i ne znam i reko aj da ga vratim bre na fabričko i neka eventualno šljaka kao ap. e sad, ja sam mu u startu promeni adresu na 192.168.1.3 da kad ga zakačim na telekomovog Hawajćana da ne dođe do konflikta adresa. međutim, posle tog stavljanja sistema ja sam uspeo da se vratim u ruter i da razgledam šta i kako, ali kad sam hteo sutradan da vratim na fabričko, ne mogu da mu pristupim! u konekciji piše da je gateway i dalje .1.3 ali sam navatao da na sedmici izbacuje poruku tipa `server je onlajn ali ne odgovara na *nešto*`. takođe mogu da pingujem ruter sa navedenom adresom, ali pristup nikako! i guglao sam nešto, ali mrka kapa. aj pomagajte, ljubim vas...
to ne radi.. radilo je, al sad držim dugme i minut, neće.. bre prijatelju, nema afiniteta na tu stranu na koju aludiraš, al nemoj i ti da si tolki homofob
ja u safe mod ne uspevam da uđem... imam dignut ubuntu preko virtual boxa ali tu ne znam kako da saznam default gateway... kada kucam `ifconfig` izbaci mi adresu kompa koja je 10.0.2.nešto ali nigde ne piše gateway... a ne mogu ni preko puttyja da telnetujem ruter..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.