zeleo bih da povezem moj sony ericsson x10 preko Bluetootha sa racunarom i to mi nije problem :)))) , ali me interesuje da li bi onda nekako mogao da koristim i internet na telefonu sa racunara posto mi se cini da je to pre moglo ali iskreno sada se ne secam ni kada ni kako.
Jednostavno kupi wi-fi ruter i koristi bezicni net na x10, ta solucija sto si naveo mislim da nije moguca.
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
:: :: zeleo bih da povezem moj sony ericsson x10 preko Bluetootha sa racunarom i to mi nije problem :)))) , ali me interesuje da li bi onda nekako mogao da koristim i internet na telefonu sa racunara posto mi se cini da je to pre moglo ali iskreno sada se ne secam ni kada ni kako :: :: ako ima neko resenje pomagajte bio bih zahvala :: :: pozzz
:: Jednostavno kupi wi-fi ruter i koristi bezicni net na x10, ta solucija sto si naveo mislim da nije moguca :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: :: :: :: :: zeleo bih da povezem moj sony ericsson x10 preko Bluetootha sa racunarom i to mi nije problem :)))) , ali me interesuje da li bi onda nekako mogao da koristim i internet na telefonu sa racunara posto mi se cini da je to pre moglo ali iskreno sada se ne secam ni kada ni kako :: :: :: :: ako ima neko resenje pomagajte bio bih zahvala :: :: :: :: pozzz
Moze ali ne sad kad izadje noviji software, ja sam isao na net preko SE k700i preko bluetoota ona se ponasa kad onaj mini modem koji dobijes kad uzmes net preko Mobilnih operatera.Probaj ovde na nadjes mozda ima mene mrzi dublje da kopam:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.