Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
d-link 2100ap problem sa konektovanjem
STRANA 1 OD 1
dax990 d-link 2100ap problem sa konektovanjem 31.03.2011. 05:39 T34966

status: user
broj poruka: 11
kada na lan kartici podesim ip adresu 192.168.0.53 a u exploreru ukucam 192.168.0.50 pristupim ruteru i podesim da radi u client mod-u pronadjem ap stikliram ga i ruter prihvati podesavanja i restartuje se ali kada se ponovo pokrene internet ne radi pokusao sam da na lan kartici podesim automacko dodeljivanje ip adresa i na ruteru da automacki preuzima preko (dhcp) i tada se ruter zakaci na net ali jako sporo otvara stranice dok sa tp-linkom mi radi sve bez problema ako imate neku ideju sta moze da bude recite
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict zovi ISP-a 31.03.2011. 11:16 #310209

broj poruka: 4515
ako ima support.
Tesko da na osnovu ovih sturih informacija moze nesto da se zakljici.
Mozda problem sa wi fi signalom. Kakav je kvalitet signala? Da li prolaze veci paketi kod pinga? CCQ?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.iznajmiPS3.com/

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dax990 d-link 2100ap problem sa konektovanjem 31.03.2011. 19:25 #310410

pa neznam da li je signal pokazuje ovde 50 % sad neznam koliko mu treba da bi normalno radio kako da podesim da preuzme adresu od DHCP ? kada to stavim nece da se konektuje na net ali kada stavim automacki da preuzima ip adresu na lan kartici (racunar )tada uspostavi konekciju ali je kao sto sam reko jako spora nisam pingovao i jos nesto kada na ruteru podesim u lan opciji na automacki (DHCP) i na lan kartici (racunar) na automacki onda se konektuje na net ali mi i promeni ip adresu rutera na 10.0.0.71
dax990 d-link 2100ap problem sa konektovanjem 07.04.2011. 20:14 #312447

daj te ljudi pomagajte nedelju dana nemogu da ustanovim sta se desava nemogu da verujem da niko ne zeli da mi odgovori na moj problem

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs