Dao mi drugar wifi ruter 3Com, hocu da imam wireless za laptop, imam bezicni net od nekog provajdera na dva kompa, razveden switch-om,.. Problem je sto sa kad spojim ruter kod drugog kompa, i hocu da ga podesim ukucam u web browseru IP adresu i treba da kucam password kao default kucam admin on mi izbaci da je greska i nece da ga prihvati, koji je problem.?
nije dugme .. vec rupica od 2mm .. gurni chachkalicu unutra i osetices da si stisnuo prekidac ... drzi ga 15s .. i gledaj lampice .. kad polude .. izvuci chachkalicu .. chachkalica moze biti polovna
Nemoj grafitnom olovkom, čačkalica je sasvim ok, pa čak i polovna
:: :: :: :: nije dugme .. vec rupica od 2mm .. gurni chachkalicu unutra i osetices da si stisnuo prekidac ... drzi ga 15s .. i gledaj lampice .. kad polude .. izvuci chachkalicu .. chachkalica moze biti polovna
Nema moj ruter na sredini reset, taj sto si ti nasao ima ali on nema lan portove, moj ruter ima cetiri lan porta i nema te rupice pa nisam toliko corav...
Inace, ako nema tastera za reset onda mora da je neka kombinacija tastera koje ovaj ruter poseduje. Jedno je sigurno, reset mora da postoji i ne verujem da je 3com odradio tako da moraš da upotrebiš šrafciger i da ga rasturiš za reset.
:: :: :: Nema moj ruter na sredini reset, taj sto si ti nasao ima ali on nema lan portove, moj ruter ima cetiri lan porta i nema te rupice pa nisam toliko corav.. :: :: gde o moye da bude nemam vise pojma ::
Sada sam tek razumeo da je tvoj sa portovima a, ne obrnuto
:: :: Uspeo sam za ovo kratko vreme samo da pronadjem ovu sliku :: :: http://www.pramool.com/cgi-bin/dispitem.cgi?649665 :: :: Sta je pozadi u sredini? lampica :: :: Inace, ako nema tastera za reset onda mora da je neka kombinacija tastera koje ovaj ruter poseduje. Jedno je sigurno, reset mora da postoji i ne verujem da je 3com odradio tako da moraš da upotrebiš šrafciger i da ga rasturiš za reset. :: :: :: :: :: :: :: Nema moj ruter na sredini reset, taj sto si ti nasao ima ali on nema lan portove, moj ruter ima cetiri lan porta i nema te rupice pa nisam toliko corav.. :: :: :: :: gde o moye da bude nemam vise pojma :: ::
Uspeo sam da otkljucan ruter, tj.resetovao sam ga nasao sam na netu koja je kombinacija za otkljucavanje, fora je u iskljucivanju/ukljucivanju kablova RJ45 i kabla za napajanje...
Da li moze neko da mi malo objasni kako da ga sad podesim, posto sam rekao kako da nisam bas u tom sistemu mreza..????
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.