Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
SKYSTAR 2, aj na brzinu objasnite HITNO
STRANA 1 OD 1
protech SKYSTAR 2, aj na brzinu objasnite HITNO 26.03.2011. 23:38 T34859

status: user
broj poruka: 144
danas je uzeo i prvi put se srecem s tim
ne interesuje me mnogo ali s obzirom da nemam gde da gledam formulu ispade da mi je hitno da se upoznamo
znaci :)
tanjir imam od pre i ima rucni pozicioner, znam samo u koju rupu :) ide hotbird
e sad trebalo bi da je astra gde? 2 koraka levo ili desno, ili mozda 3 koraka???
zaboravio sam nazalost

sledece
sta uraditi u programu DVB dream da bi on video astru
sad stoji na hotbird i ja ne umem da prebacim

uh al sam smuvao
aj pomozote malo

Vodos Uf... 27.03.2011. 00:16 #308784

broj poruka: 864
Mnogo bi trebalo tu pricati, ali za pocetak:

1. Astra ti je na 19 , Hotbird na 13 stepeni istocno. Znaci, okreci na la levo, pod uslovom da stojis iza tanjira :)

2. DVB Dream ima u spisku Atru 19E, izaberi nju i onda autoscan.
3. Pre toga svega sredi sve kodeke.

Koga ne mrzi neka detaljise, na nasem netu ima najmanje 200 slicnih uputstava..

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
protech ... 27.03.2011. 00:26 #308788

znaci 2 stepena levo, done
kodeci klite poslednji

e dvb dream je problem
verzija je 1.5e
naso sam ja astru ali nece da zapamti
kliknem opcije pa transpomders i promenim, udjem opet i opet stoji na hotbird ???
ili mozda nije tu to menjanje

daj neki link, nije mi tesko da citam
znam i nekih 15000 engleskih reci tako da moze i od stranci

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Hyper re 27.03.2011. 00:54 #308789

broj poruka: 563
Skini altdvb 2.2 ubedljivo najbolji program za gledanje,bolji i od progdvb!
Ako si nasaoo astru samo pokreni skeniranje i na kraju update i to je to!

http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=4

uputstvo
http://altdvb.110mb.com/three.html

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gang1978 E pa nije bas to tako jednostavno... 27.03.2011. 01:29 #308795

broj poruka: 1661
Nece to tako bas da moze....prvo na kojem programu to ti mislis da gledas,ako mislis na Premiere paket nece da moze..jedino ako ima na RTL-u ili nekom free programu onda ok..jer taj paket nije dostupan sa trenutnim kljucevima,ako uopste znas o cemu pricam...a ne verujem ni da ce biti jer ima fantastican sistem zastite.

Drugo DVBDream 1.5e je savrsen program,i veoma lak za instalaciju(naravno uz zadnje kodeke 7.07),za razliku od altdvb-a,dok je ProgDVB najlaksi,ali i najnepouzdaniji.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.dvbsupport.net/

Ovde imas da skines najnovije drajvere za ss2,i DVBdream(ili nadji na netu preko torrent-a)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ovde imas kljuceve s vremena na vreme izbace nesto sto moze da se gleda:

http://www.skystar.org/

26_03_2011 Full_vPlug_2.4.6 with all keys

Najnoviji kljucevi su od juce..e sad ne znam sta moze da se gleda na astri sa njima posto sam ja na hotbirdu 13`E,a Astra ti je na 19`E

Vazno !!!

kljucevi se kopiraju u folder dvbdream,plugins,pip 00 pa ides na copy all batch file

pozz nadam se da sam ti malo pomogao,ako se na snadjes javi se pa cemo detaljno...pozzz

Intel Q6600-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate,1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Logitech Z-2300 2.1 THX
VMARC EJ EJ EJ STANI!!! 27.03.2011. 01:53 #308801

broj poruka: 9420
Ja sam moju sinoc aktiviro, da bih gledao jutros kvalifikacije.
Najjednostavnije ti je, ako hoces samo F1, uzimi instaliraj samo paket sa CDa, Drajvere i DVB Viewer. Potom pokreni DVB Viewer i kucaj u serach play liste RTL. Klikni na RTL Television kanal, otvorice ti se i neko podpolje AC3, to izignorisi. Onda lepo idi do antene, uzmi rucku u ruke i nabadaj dok ti ne dodje slika. Centralni je obicno Astra, dakle onaj na kome antena stoji najnormalnije u odnosu na zemljinu osu.

Ne zezaj se sa ProgDVBom, niti sa AltDVBom, ne treba ti to za free kanale a kodirane svejedno ne mozes da otvaras osim na Cardsharing.

ProgDVB ce samo da te smara sa renderom. Ova nova verzija je pogotovo ukenjana sa dodatnim media serverima, iptv podrskom i ostalim gov.ima...

S1000RR

protech ... 27.03.2011. 06:41 #308817

sredjeto, bar na mocnom rtl-u da se pogleda :(
danke son svima

VMARC Ubice sa reklamama,,, 27.03.2011. 08:02 #308818

broj poruka: 9420

S1000RR

Antimatery Za pretragu 27.03.2011. 09:34 #308824

broj poruka: 997
je najbolje koristiti ili satfinder ili onaj zvucni signal koji menja frekvenciju zvuka ka visom kada je signal bolji stvarno dobra stvar.

Sve je relativno !!!

repsi re 27.03.2011. 11:17 #308832

broj poruka: 1276
fina trka bila.. iznenadio Petrov stvarno... mclareni isto.. nisam ocekivao nakon losih winter testova.. merc slaba sreca i slab performance... nisam gledao kvalifikacije...ali kako je moguce da je shuey zavrsio 11? znam da je vozio bolja vremena od 70% njih u top 10 na practice 2...
mene zanima da li postoji neki officijalni kanal za f1 gde su englezi ili ameri komentatori gde se mogu menjati kamere u toku prenosa? Ja sam streamovao ali bi voleo da pratim preko satelita kad sam kuci recimo.. kolko bi se trebalo platiti mesecno za takav neki paket ako uopste postoji? lose sam se izrazio za to officijalni jer znam da ne postoji officijalni ali nesto na tu foru sa Jordanom i Coulthardom kao subkomentatorima i slicno (bar je tako bilo prosle sezone.. mozda bbc ili slicno)?

gang1978 Sve je to lepo ali... 28.03.2011. 00:46 #309109

broj poruka: 1661
Formula1 bez timova u kojima su motori B.M.W,Honde,Toyote itd..nije ni blizu zanimljiva..kao kad su ti proizvodjaci bili u formula 1 takmicenju...ja sam toliki zaludjenik za formulom 1 bio da sam ustajao nocu u bilo koje vreme da bi gledao sve treninge, kvalifikacije i samu trku...ali sam sad totalno razocaran rukovodstvom formule 1 zbog njihovih glupih pravila zbog kojih je vecina proizvodjaca i napustila formulu 1 a tu prvenstveno mislim na B.M.W. za koji sam i navijao..ovo danas je lakrdija od formule...jos malo pa ce i biciklisti biti brzi..vise ne pratim formulu 1 jer nema tu draz koju je nekada imala kada su bolidi bili ultra brzi i sa mocnim masinama..kad se setim samo kako je zujao B.M.W P86 V10 sa 985 KS...i dan danas mi se koza najezi kad cujem taj zvuk..a ovo danas smehoteka..treba da izdrze 4-5 ili vec koliko trka..pa nije formula 1 serijski automobil pa da motor treba da izdrzi 300000km

Intel Q6600-Thermaltake V1
Asus P5Q-E
2x2GB Geil Black Dragon@1002 MHz,Artic Cooling RC Turbo Module
1x250GB Seagate,1x500GB WD
Sapphire 5770 Vapor X
Xigmatek Utgard
Corsair CMPSU-650TX
Logitech G11 + A4Tech X7
Asus MB19SE
Creative Sound Blaster X-fi Extreme Audio
Logitech Z-2300 2.1 TH

protech ... 08.04.2011. 20:58 #312866

ajmo ponovo
proslu trku odgledao na rtl tako sto sam skinuo listu kanala koju je vec neko snimio, ubacio i radilo, danas upalim nema nista
uradim skeniranje kad ono naslo svega oko 100 kanala, vecina ne radi i prijavljuje 80% transpondera da su offline
wtf
sta sad

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs