neka preporuka za ruter koji ce da ima signal u celoj kuci (pritom u potkrovlju bi bio bezicni ruter), otprilike 15m i 2 zida (tacnije plafoni kako bi se reklo). Kada sam gledao po prodavnicama svi su preporucivali sve i svasta, a kada sam rekao da ce biti gore, a da pritom ima makar neki signal i na prvom spratu, nisu znali odgovor.. ./ Ako neko ima iskustva neka napise. :) Tnx
tp link wr 841n, dve antene,povecan domet, full n standard(300mbps), u netiksu ga platio pre mesec dana 3400, Imas i verziju sa antenema koje se skidaju (3800 dindzi) tako da mozes da postavis antene sa vecim dometom, koje kostaju okok 600 din po komaadu
To sto ima 2 antene nema veze sa dometom,licno testirao,imam tp link adsl ruter TD W8901g sa jednom antenom koji koristi g standard,domet je isti,bez obzira sto na TL WR841ND ukljucen n standard,jedino sto dobijes sa ovim 841 je mnogo veci protok,pod uslovom da ti i mrezna kartica sa kojom se kacic na nju podrzava n standard.Jedino resenje je promena antene na samom ruteru,ako zelis da povecas domet.
Treba mi uredjaj koji moze da se poveze sa SBB modemom(Cisco 2100) pomocu koga bih imao mrezu u celoj kuci Gledao sam ovde po berzi, malo sam se upetljao ko pile u kucine ima raznih uredjaja s tim sto ne znam koji sta radi(router, Acess point, kapiram da mi treba router) i koja je razlika izmedju vise rutera(brzina 150 megabita mi je vise nego dovoljna i 100metara koliko ima najlosiji/jeftiniji) pa mi treba mala pomoc, znaci za kucu i mozda dvoriste max 30-40 metara
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.