Imam TP-LINK karticu TL-WN 350GD koju sam instalirao i nahvatao par otkljucanih mreza. E sada je problem u tome sto imam konekciju ali u jednom pravcu odnosno nemogu da podesim pravilno IP adresu, kada probam sa 192.168.1.100 ili nekom tipa 192.168.1.10 i slicno ima predaje paketa ali je prijem 0. Kada podesim na automatsku IP onda nece kaze limitirana konekcija. Moje pitanje da li postoji neka odredjena IP adresa, getwej i sab.mask ili moze proizvoljno. hvala unapred
:: Zasto pomagati jajarama koje drugima kradu net.. :: :: Osnovno je da to nije eticki i treba zamisliti sta bi doticna jajara uradila kad bi shvatila da to isto neko njemu radu.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: 192.168.2.1.. :: :: :: :: :: :: AthlonII x4 64 :: :: MSI 770-C4 :: :: 2x2GB Kingston HyperX blu 1600 cl :: :: Gainward HD4850 G :: :: LC6650GP3 V2. :: :: :: ::
U pravu si Mixx otvorena mreza, hvatam signale iz obliznjeg kafica gde ljudi sede piju pice i surfuju netom. Licno vec imam kablovski net i mobilni internet tako da nemam nameru da kradem net i budem jajara vec cisto da probam jer me zanima ova tehnika a i da istestiram kantentu koju sam napravio. Toliko o jajarstvu. Pozdrav svim dobronamernim....
razmisli malo ... kafici i free net uz kaficu ... ako je otvorena mreza .. bilo bi malo glupo da sednes u kafic i moras da podesavas IP svoje kartice ... vecina ljudi koji nose laptopove u kafanu nezna da podesi ip .. i netreba da zna ..
obicno ti kafana dodeli IP adresu .. i obicno su zakljucani sifrom .. i obicno je sifra naziv kafica ..
Dobro druze zasto mi je Rx=0, a Tx=1,7 mbps, ako nije do IP adrese a mreza otkljucana, mada si u pravu za ono sedis i stalno podesvas IP. Da nije do proxi 192.168.1.100 ili......
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.