Kako konfigurisati Nano Station M5 i TP-Link ruter?
STRANA 1 OD 1
alexi
Kako konfigurisati Nano Station M5 i TP-Link ruter?
25.03.2011. 19:11
T34817
status: user broj poruka: 677
Danas sam se prebacio na 5Ghz vajrles, instalirase mi Nano station umesto Gridovke. Sve je bilo podeseno dok sam isao preko AP-a na 2.4, ali sada sa Nano ne znam da podesim ruter da siri vajrles po kuci. Ima li neko objasnjenje neko, neki link?
Model rutera je TP-LINK WR740N. Nano Station loco M5.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Podesavali smo ga i na jedan i drugi nacin, ne funkcionise. Nije mi jasna jedna stvar - u podesavanjima Nano-a pod SSID stoji ANY, znaci nije tacno odredjeno na koju se antenu povezuje a net naravno radi. Da li je moguce da to buni TP LINK?
Problem je u tome sto ne znam koju antenu treba da selektujem. Orion Wifi je u pitanju, ali im antene nisu imenovane kako treba. Zvacu sutra tehnicku pa ce oni preko Nanoa nesto uspeti da podese. Javljam sutra kada podesim sve sa njima. Hvala u svakom slucaju, iskopirah ova uputstva za podesavanje rutera.
Pomoc oko umrezavanja Ubiquiti AirGrid M2 HP, 16dBi, 2.4GHz
19.04.2013. 23:20
status: user broj poruka: 4
ja sam nasao wierless signal od modema prikacio medjutim opet nemam internet na kopjuter javlja mi neku gresku sa ip. u network je bridge none i static ip Auto IP Aliasing http://citymedia.pl/al/demo/AirGridM2/network.htm isto kao na ovoj slici. ipak i dalje stoji mali zuti trougao u mrezu i nema interneta. U mrezi kopjutera je ukljuceno da automatski bira ip
Pomoc oko umrezavanja Ubiquiti AirGrid M2 HP, 16dBi, 2.4GHz
20.04.2013. 13:23
status: user broj poruka: 4
E pozz svima i unapred hvala na odgovoru. Ovako uzeo sam ovu antenu Ubiquiti AirGrid M2 HP, 16dBi, 2.4GHz i naso mrezu od ads modema koji je odprilike 100 m udaljen. Konektovao sam je sa modemom naso mrezu ubacio sifru idt. E problem koji imam je sledeci ne moze da radi internet stoji jedan mali zuti trougao na mreznu karticu. U podesavanje od mreze sam stavio da nalazi automatski ip. U antenu na netvork sam stavio u bridge mod none i static kao na ovom linku http://citymedia.pl/al/demo/AirGridM2/network.htm medjutim opet nece. Ima li ko neki savet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646991. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.