U firmi ih gasimo samo par puta godisnje - kad se pogube, pa da ih izresetujemo. Jos par puta godisnje ih ugasi i EDB.
Kod kuce ne gasim uopste.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Imam PC kao mikrotik i 4 korisnika nebi ga gasio da me placaju, doduce skoro 24h se koristi, samo u izuzetno jakim vremenskim neprilikama, grmljavina itd gasim i lan kablove i naponske, bas kad puca unaokolo.
... SBB-ov modem, tako da ga ne gasim nikada. A kad je nevreme ne iskljucujem nista jer imam APC Surge Protector pa se uzdam da ce da odradi poso... a ako ne odradi, e onda sam se zae*o... :D
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Gigabyte 6870, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW
Od kad je caletu u firmi crkla grafichka kroz mrezhu (a i switch i router) prvo pogasim, a onda pochupam iz zida sve, pa onda pochupam mrezhu (ostavim samo SBB modem na `data` kablu. Uzgred, kolika je tu struja - u vatima?).
EDIT: A kolika je struja na USB 2.0?
If wants and needs divide me Then I might as well be gone...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.