kako namestiti Pppoe konekciju na airlive 5460 (v1.0)
STRANA 1 OD 1
Plamen
kako namestiti Pppoe konekciju na airlive 5460 (v1.0)
09.03.2011. 16:10
T34380
status: user broj poruka: 2836
imam ovaj ruter. Cim ubacim neki noviji firmwire od istog wireless ruter samo verzija 2.0 u opcijama nemam site syrvise (tako nesto, pretraga wireless ap-a, tj provajdera), tako da sam morao da ubacim stariji firmwire. Zvao sam mog provajdera kod koga sam bio do sad, i kaze mi da moram u podesavanjima u ruteru ukljucim pppoe konekciju, ne radi se iz windowsa kao do sad preko pci-e kartice, ali ja ne mogu nikako da nadjem ta podesavanja. Na airlive sajtu pise da ruter podrzava pppoe konekciju. /jel zna mozda kako treba? ali treba mi za ovaj ruter, ne v2.0 koji ima drugaciji firmwire.
Da li adsl ruter koji moze da radi u clijent modu a pritom mu se skida antena moze da obavlja istu funkciju kad wireless ruter?
ja trenutno na wireless ruter imam prikacenu antenu, radi u clijent modu, i dalje delim net preko lana, a mislim da i adsl ruter moze da obavlja isto tu funkciju... jel postoji wisp rezim rada kod adsl rutera (da bude AP + klijent )?
:: nalazi se pod sekcijom WA :: Jel hoces da ga koristis u WISP modu ili kao AP Client router :: :: :: S1000R :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.