Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Cudna desavanja:S
STRANA 1 OD 1
banee011 Cudna desavanja:S 03.03.2011. 00:59 T34179

status: user
broj poruka: 124
Kada browsujem udaljeni PC preko windowsa, bandwith je 3MB\s konstantno, a kada browsujem preko hamachija 5,5MB\s, da li je nekome poznata ova stvar i da li zna zasto se to desava?

Hvala!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
stepfather Re: Cudna desavanja:S 03.03.2011. 01:00 #301347

broj poruka: 21
Pa sam si na to odgovorio, he,he...

banee011 Mnogo cudno.. 03.03.2011. 01:03 #301349

Gledao sam pakete identicni su, jedino se razlikuje neki licence manager, windows koristi neki geniue-lm a hamachi neki drugi ne mogu da se setim imena...

Logicno mi je da preko hamchija bude losije a ne bolje:S, ako neko ima neki predlog zasto nek pise...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

stepfather Re: Mnogo cudno.. 03.03.2011. 01:07 #301350

broj poruka: 21
Meni je logicnije da `preko` njega ide bolje... A sto se tice cudnih stvari... Desavaju se i cudnije...

http://vpn.sockslist.net/cgi-bin/vpn/virtual_private_network_vpn_hardware_vs_software.html?do=hardvssoft

Stvarno ne kapiram otkud ja u celoj ovoj priči, jesam li nešto propustio? Objasni mi, molim te!

banee011 lol 03.03.2011. 01:11 #301353

`ebem li ga:) I dalje mi nije jasno...

tortojed Preko Hamachi-ja verovatno ide i peer-to-peer, ili koristis vise... 03.03.2011. 03:29 #301385

broj poruka: 10997
portova...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs