P.S. Koliko ti je udaljen AP koji mislis da hvatas? Mozda ti ne treba 24dbi, pa mozes i 16. Ako je neka OK udaljenost, do ,recimo, 1Km, ako je dobro usmeris, razliku neces primetiti izmedju njih.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pitacu lika jel oce da pusti na kupindo...Hvala :: :: Jel ima neka radnja u bg sem netiksa da prodaje antene :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: ::
Imao sam tu antenu i mislim da je malo vise od parceta zice. Antena vredi svaku paru. Bolja je od bilo kakvog izgovora za antenu domace proizvodnje. Mada VoltPlus ima odlicne antene ali za 5GHz opseg.
Ako ti je skupa nova, mozes naci polovnu za manje pare.
Platio sam 2000din na Limundu, ali sad je prodaje za 3000 taj lik imao ih je 7-8 ne znam da li je jos ostalo. Radi za sve pare. https://www.sljivovica.iz.rs
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.