U pitanju je modem HG520s telekonjov.... pikao sam online MW2, i modem se resetovao sam od sebe... i umesto da treperi lampica ADSL dok trazi, treperela je POWER lampica, ja ga ugasio sacekao 10s. upalio... a ono mosa sada ne svetli nista sem LAN2 i to jedva... sta da radim? Kome da se zalim? PS. modem je uzet na ugovor
Žali se Telekomu, ortaku je skoro crkao njihov modem, zvao ih, malo smarao i oni ga zamenili kroz par dana. Ne znam kada ti se tačno ovo desilo, tj. koliko je vremena prošlo od kako ti se to desilo, jer kod ortaka se često dešavalo da mu prsne net i da logično svetli samo power dioda. Posle pola sata-sat dođe i sve normalno.
Nije to veliki problem, desava se. Zovi tehnicku podrsku [onaj 0800 br.] prijavi da je neispravan i dobices nov za nekoliko dana pod uslovom da ih imaju na lageru.
Evo cisto da podelim, upravo pozvao i posle mucnog razgovora od pola sata devojka je rekla da je prijavila kvar i da ce ekipa doci... pitala me pitanja tipa, proverite gde ste ukljucili telefonski kabl i ostale gluposti.... i sada cekam da ekipa dodje da ustanovi kvar, kakve nebuloze... i ko zna kada ce doci
Taman dok ti spremiš neko meze,eto njih. Samo javi dotičnoj devojci da si naseckao svega i spremio gajbu piva (mlakog,crnog)
:: :: Evo cisto da podelim, upravo pozvao i posle mucnog razgovora od pola sata devojka je rekla da je prijavila kvar i da ce ekipa doci... pitala me pitanja tipa, proverite gde ste ukljucili telefonski kabl i ostale gluposti.... i sada cekam da ekipa dodje da ustanovi kvar, kakve nebuloze... i ko zna kada ce doc ::
Neocekivano, zvali su me oko 12 danas da donesem stari i da uzmem novi modem... sto sam i uradio, dobili su samo modem i punjac dali mi nov upakovan...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.