Saznao sam kako se povezuju dva kompa preko modema, sada me zanima koliko moze da kosta ta konekcija (mislim na to koliko kosta minut)Moze li neko da me prosvetli,jer odgovor na to pitanje ne mogu nigde da nadjem?
Pa vidi ako mislimo na isto, onda te kosta kao svaki telefonski razgovor, sem ako si ti smilio nesto novo anda ne znam sta da ti kazem!!! A cenu razgovora pogledaj na telekomovom sajtu ja mislim da je inpuls 0,3din a 1 inpuls u jakom saobracaju ti traje valjda minut (nemoj me drzis za rec tako je nesto koliko se secam)
nisi rekao najvaznije...a to je gde su ta dva racunara....nisi valjda smislio da se spojis sa USA po ceni lokalnog poziva :).........kostace te kolko i da si tu osobu zvao s fiksnog na fiksni...poz
Ako si oba racunara u istoj zgradi onda mozes da se umrezis preko struje, kupis one mrezne za struju i vozi misko, nekada su kostale 40⬠komad, a da li se i dalje prodaju nemam pojma (pravio ih je MSI). Brzina je bila podnosljiva zavisi od udaljenesti odnosno zica ali je bila od 8-11 mbita oko jedan megabajt u sekundi, znaci pesmica za 3-5 sekundi.
Ako je na daljinu onda je to mucenje brzina oko 5kbita u sekundi poput dial-up konekcije na mrezu svih mreza.
Ako ih vezujes preko PC ANYWHERE ili njemu slicnih programa i pritom `zoves` direktno liniju na koju je spojen komp, onda placas normalno cenu poziva, kao da obavljas najnormalniji telefonski razgovor. Ukoliko ih vezujes preko interneta,l onda placas cenu internet sati i poziva ka provajderu i to za oba racunara (sto ti se ne isplatu ukoliko su oba racunara u Srbiji).
:: Saznao sam kako se povezuju dva kompa preko modema :: sada me zanima koliko moze da kosta ta konekcij :: (mislim na to koliko kosta minut)Moze li neko da me :: prosvetli,jer odgovor na to pitanje ne mogu nigde da nadjem ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.