nikako d uvati telekomov ruter na spratu iznad.Sve je regularno instalirano,ali mreze nema.Cak nikakve...Iako su sledjena sva uputstva iz manuala.Da li mozete izgatati zbog cega nece da radi?
Ptrobaj da ga nekako fiksiras. Ne daj mu na sprat nikako! To je veoma vazno. Isturi mu antenu sto vise mozes i ... Rezultati ne bi trebalo da izostanu. Uzgred, koji je to router u pitanju...?
Mene je zajebavala PCI asus kartica dva dana isto instalirana al corava-nista ne vidi.Promenio par drajvera i odjednom...prosvetljenje!Ako ne vidi nijednu mrezu verovatno imas isti problem kao sto sam ja imao.
on meni da hvata zute linije(ali mnogo slab signal)hvata mrezu,pise ime al nema neta...Sad ili je bas slaba ili zeza sriver nesto...
@ralebrale nek dpdje taj lik dole nek uzme antenu koju hoce nek proba pa ako mu radi nek plati ako ne nek uzme ovu sto bolje hvata pa nek i nju proba,ok? AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.