Hvala na odgovorima, nije mi bitna USB port, nije ni brzina protoka, treba mi za net i igrice. to je sve. Naručen belkin,idem ujutru da ga uzmem. hvala
U tom slučaju, da kvalitet ostane po strani, Linksys mislim da ima crne modele, u obliku školjki koje kada se 3 postave jedna pored druge najbolji domet imaju u toaletu i imaju još par higijenskih funkcija (vidi: Demolition Man)
Važno je gde je taj komšija 30 metara vazdušnom linijom, gore, dole, tu ima makar 2 zida, ili 2 okvira prozora., pa da je i u susednoj zgradi na istom spratu. Zbog njegove konekcije je važno da taj ruter bude što bliži njemu, jer će se kroz tvoj stan signal probiti. On će verovatno signal imati, ali zavisi kakav (jačina, stabilnost).
Sada zakon dozvoljava da kupiš robu i da je probaš, pa ako ne odgovara (znate, meni je OK, ali komšija nema signal) vratiš i uzmeš nešto drugo ili novac. Možda, i u prvom slučaju, pogledati i neki model (priznajem nisam gledao proizvođačku specifikaciju ili istraživao) koji je crn, ali ima i antenu koja se, po potrebi, može zameniti snažnijom.
EDIT: Vidim da je moj savet stigao dockan, ali nije 1.put. Sa srećom!
Pozdrav!
Vlada
:: Molim vas za savet koji wirelss ruter da kupim da mi mreza radi po stanu (60ak kvm) i sa komsijom koji je 30 metara vazdušnom linijom od mene. Da li će posao raditi Belkin ovde: :: http://www.belkin.com/IWCatProductPage.process?Product_Id=459640 :: :: odgovarala bi mi crna boja zbog ostlaih komponenti. Hvala, unapred.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.