dali mi neko moze pomoci oko vezivanja? Mreza radi sve se vidi i hocu da ovime pristupim drugom. Imam samo Administrator naloge na oba. Nema drugih usera. komp ciljam preko IP adrese koje su jedinstvene u mrezi. Ali kad dobijem full screen i login opcije ne mogu da udjem. Namesteno mi je da mi ne trazi pass kad ucitam Windows XP ali sta god da kucam od passworda koje sam stavio nece da udje vec prijavi gresku
E, bas sam nesto slicno hteo da pitam. Tj, vec sam pre pitao, i dobio odgovor da ako hocu tako da upadnem u komp, moram da na pravim password, tako nece. Meni treba preko moba da kontrolisem komp, al necu da mu udaram password zato sto smara da non stop kucam kad restartujem komp il sta god. Jel moguce da se ipak upadne nekako?
LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo
Mislim da može da se podesi podrazumevani korisnik.
Ali, ako nećeš da imaš password, nemoj ni da se loguješ kao korisnik koji nema password, već kao administrator kome možeš da dodeliš - ne moraš, ali za RD mora. Omogući se RD, za Administrator nalog je već podešeno da ima RD pristup. Ne znam da li može sad i preko moba, to zavisi od samog telefona, hehe...
Pozdrav!
Vlada
:: E, bas sam nesto slicno hteo da pitam. Tj, vec sam pre pitao, i dobio odgovor da ako hocu tako da upadnem u komp, moram da na pravim password, tako nece. Meni treba preko moba da kontrolisem komp, al necu da mu udaram password zato sto smara da non stop kucam kad restartujem komp il sta god. Jel moguce da se ipak upadne nekako :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
(*) user koji koristis (**) password koji si kreirao
Pozz
:: E, bas sam nesto slicno hteo da pitam. Tj, vec sam pre pitao, i dobio odgovor da ako hocu tako da upadnem u komp, moram da na pravim password, tako nece. Meni treba preko moba da kontrolisem komp, al necu da mu udaram password zato sto smara da non stop kucam kad restartujem komp il sta god. Jel moguce da se ipak upadne nekako :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.