Odnedavno sam korisnik ADSL usluge Telekoma 256/64. Dobio sam ADSL modem (Huawei MT 822 ADSL modem-ruter). Prikljucio sam ga preko mrzezne karte (ploca Intel S975Xbx2) Interesuju me sledece stvarcice :
1. Kako da konfigurisem dc++ (ako neko moze da mi objasni detaljno jer sam laik i o tome ne znam nista...
2. Posto trenutno koristim emule, sta znaci odnos brojeva u sources (npr. 125/130). I kako da brze downloadujem stvari preko emule posto cekam brdo vremena da bi mi se ponesto skinulo jezivom brzinom od par Kb/s, od mogucih 22-25Kb/s
Za torente ti je potreban program, da ne favorizujem ali recimo µTorrent, i neki sajt gde bi skidao potrebne torente recimo http://www.torrentspy.com/
Ja bih ti posavetovao da pocnes da koristis RMdc ++, mnogo je bolji, skini uputstvo s neta, trebaju ti samo hub-ovi, njih ubacis u DC, ispunis zahteve koje trazi i skidas
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.