Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Preporucite...
STRANA 1 OD 1
madafaka Preporucite... 14.01.2011. 10:05 T32678

status: user
broj poruka: 141

Radi se o dva racunara koja koriste telekomov adsl brzine 2mbs,jedan je prikacen preko lan kabla,a laptop preko wirelesa. Koji bi pogram mogao da koristim za transfer podataka,neki ftp server ili slicno,i kako bi to sve radilo? Da napomenem da racunari nisu u nikakvim medjusobnim mrezama,nego su samo nakaceni na isti modem....hvala .)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pesicnik re 14.01.2011. 10:58 #282865

broj poruka: 209
Pa ako su na istom modemu, mogu da komuniciraju. Stavi oba u istu radnu grupu, napravi shared foldere i možeš preko total commandera da šalješ/primaš.

Samo znaj da to neće baš brzo ići zbog 54 Mbit/s wireless koji je u realnosti mnoooogo manji.

madafaka re 14.01.2011. 22:55 #283125

Ok,znam i ja to,ali me zanima da li ima jos neki nacin,kojim bi veza izmedju ta dva racunara bila koliko toliko pristojna sto se brzine tice ?

Mixx ... 14.01.2011. 23:13 #283131

broj poruka: 2931
ne moze brze. hardver je takav kakav je. a i nije to sporo, sasvim je pristojna brzina, otprilike kao da kopiras sa/na flash

madafaka re 14.01.2011. 23:15 #283134

ok,hvala vam .)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs