Zamoliću Vas za savet. Menjam komp posle dosta godina i zelim paralelno da se resim viška kablova. Na prvom mestu tu dolazi izbacivanje externog Motorla modema, Voice Surfer koji sa sobom vuče 4 kabla. Taj modem mi jedino služi da uz odgovarajući softwer ,ispisuje na ekranu monitora dolazeće pozive.
Pitanje je : da li neko zna konkretan interni hardwerski modem koji može da preuzme ovu funkciju i gde se može kupiti?
jasno,ali je mnogo lakše imati na kompjuteru,nemorate da uzimate slišalicu, brišete stare, kada jendom napravite bazu (kao što sam ja radio godinama) lepo napiše,ime prezime,i informacije itd. Postoje tu još neke napredne opcije sa boljim softwerima tako da je modem koji ima caller ID osnova svega.
Da li neko poseduje takav interni modem ili zna model koji ima?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.