+1 za pomenuti ruter. Imao sam ga, radio je sasvim ok. Medjutim, posto je to samo WiFi ruter, a ne ADSL, morao sam da ga prodam, jer mi je smetalo da mi ADSL ruter radi u bridge modu da bi WiFi ruter funkcionisao.
Probao sam ga kod kolege, kupljen u winwin za 2200dinara i bezichna kartica Tplink 551g. Ruter na spratu kartica dole u kompu, signal kroz plochu i zid ili dva zida poshto je soba po dijagonali i shiba 4 crte, signal excellent. Jedino shto je bilo cimanje je da apdejtujem firmware na ruteru, posle se automatski instalirao.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Ako odose pare za novu, evo ov :: :: http://emmi.rs/wireless-ap-be%C5%BEi%C4%8Dni-router-tp-link-tl-wr340g.11.html?productId=1306 :: :: Sasvim solidno radi, ima veliku antenu (doduse neizmenljivu), ne znam domet, ali bi trebalo sasvim solidno da ti pokrije ceo dom :: :: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll :: ::
Tako je! Ako već imaš sezamov non-wifi ruter ovo jeste rešenje, ali sa 2 uređaja. Međutim, ako imaš modem... rešenje je ADSL WiFi router. Jedan uređaj i rešavaš se tog modema.
Pozdrav!
Vlada
:: +1 za pomenuti ruter. Imao sam ga, radio je sasvim ok. Medjutim, posto je to samo WiFi ruter, a ne ADSL, morao sam da ga prodam, jer mi je smetalo da mi ADSL ruter radi u bridge modu da bi WiFi ruter funkcionisao :: :: ::
Sad odradih povezivanje po uputsvu medjutim kad je doslo do podesavanja preko onog programa na cdu jednostvno se pojavila greska i ceo proces sam morao da otkazem. Onda sam iskoristio drugu rucnu metodu i uneo podatke i pojavila se mreza na koju mogu da se povezem ali nema protoka. U desnom donjem uglu mi pokazuje onaj trougao sa znakom uzvika...u cemu je problem?
Videh na itsvetu komentar nekog lika da mu je problem pravila ista ip adresa modema i wifi rutera, promenio sam je za wifi ruter i odradio ono rucno podesavanje ali isto je kao ranije, nema protoka. Imate li neko resenje?
ps. Vise ne radi ni kad direktno povezem modem sa kompom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.