Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
Wifi kartica ?
STRANA 1 OD 1
Svaler Wifi kartica ? 26.12.2010. 17:00 T32140

status: user
broj poruka: 59
Moze li mala pomoc oko izbora Wifi kartice , koja se najbolje pokazala kod nas a pri tom da je ima u prodaji u nasim radnjama
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
offline71 re:Wifi kartica 26.12.2010. 17:19 #276727

broj poruka: 462
Ako razmišljaš o usb varijanti uzmi tp link tl-wn422g nećeš pogrešiti,ja je imam i odlična je,a košta nešto malo preko hiljadu dinara.

gilopile Re: Wifi kartica ? 26.12.2010. 17:32 #276732

broj poruka: 9459
Uzmes bilo koju, recimo TP link, Air Live 2000... Imao sam ih mali milion i svaka je identicno radila, dakle nesto do 1500 din i vozi.Razlike, bar u tom srednjem segmentu nema, bar iz mog iskustva sa njima, a vec 5 god sam na wireless-u i svaka radi isto, signal...Najvise igra ulogu kabel kojim ces povezati, antena, usmerenost, blizina AP...Kartica je tu na poslednjem mestu !

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Moze li mala pomoc oko izbora Wifi kartice , koja se najbolje pokazala kod nas a pri tom da je ima u prodaji u nasim radnjama
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs