Netgear JWNR2000 Wireless- N 300 http://kb.netgear.com/app/products/model/a_id/12786 o njemu ne znam nista posebno. full garancija, kupio bih ga u radnji, dakle 1-5godina, koliko je vec garancija na netgear.
cena im je ista. pomazite, koji da odaberem?
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :) wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
Bizon je bizon. Ozbiljna firma poznata po fenomenima od mem.modula. Netgear je najbagovitiji proamericki shit a tim im je poznat po losem debugging konceptu pa cesto cele serije zakazu i pokusavaju da ih prepeglaju firmverom
Glas za Netgear-a. Imam tri komada. Od tog su dva ta 2000. Radi k`o sat i nije problematičan. Samo znas kao i sa svakim wireless routerom jačina signala i brzina uvek zavisi od uslova između predajnika i prijemnika. Pretpostavljam da je i taj Buffalo aodličan, Ali ja sam pristalica Netgear-a jer znam da radi odlično. A i novo je novo. Mada ima svačega u DD-WRT-u. Pogledaj da li Netgear podržava mogućnost da se instalira DD-WRT za njega.
Haha p***a ti materina sto mene nisi pitao, uzmi taj Netgear `bem te. Video si da kod mene radi jako fino. Kopiranje u lokalu ide 5-6MB/s sto je ok za wireless. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
@faq nisam te bas razumeo, jel hvalis ili pljujes buffalo, posto je malko nejasno napisano. ako sam shvatio ti ga hvalis?:) sta znam, mnogi su mi rekli da je netgear solidna firma.
@vmarc pogledacu i njega, mada, asus i bezicni ruteri... zna se gde su oni najbolji.:)
@nidarko02 hvala za potvrdu da je netgear dobar.
@erestun: legendo senilna, pitao sam te ako ne jednom, onda dva puta.:P samo trazim jos misljenja.:)
hvala na odgovorima, narode, osim ako neko ne predlozi jos neki dobar wifi n ruter, verovatno ce pasti netgear, posto ipak ima garanciju.:))
asus p5k, e4400@3GHz, 212+, geil ultra 6gb, ga 9600gt oc silent, roccat kone :) wd3200aaks, wd5000aaks, wd6400aaks, f2 hd154ui, ss st85f-p
Hm! Ja imam na poslu, a i kuci, nekoliko komada TP-Link-a i rade super, prosti su za setovanje, imaju sasvim dovoljno opcija. Moj predlog je konkretno TP-Link TL-WR340G, kosta nesto malo vise od 2000din., super kupovina.
Kod TP-Linka iskustva su totalno podeljena, nekad nece da radi, nece da se setuje, sa druge strane neki nemaju problema uopste. Moje iskustvo je raznovrsno...
Preporuka bilo kome je da ih zaobidje u sirokom luku...
Netgear, Linksys, Belkin, Asus, D-Link sasvim dovoljan broj brendova i svaki je ok.
Netgear takodje ima odlicne NAS uredjaje. __________________________________________________________ Velg Bort Livet
I realno jedina mana mu je ta sto ne mogu da mu zadam internet stranicu koja moze biti dostupna samo od 17:00 - 19:00 i nikako drugacije... sto je vrlo zahvalno kad se ima napaljeni ukucanin koji bi proveo 24h na socijalistickim mrezama...
Sve ostalo je u prilog TP Linka, cena, kvalitet koji se dobija za cena, jednostavnost, dobar prijem kod WiFi-a itd... i nikako ih ne treba zaobilaziti u sirokom luku, pogotovu kad znam kojih sve problema ima drugar sa jednim ASUS ruterom...
Znaci oni koji ne zele da daju dva ili tri puta vise para za osnovnu upotrebu net razmena fajlova i tako to...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.