Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
TP Link TL-WN551G problem na Win7
STRANA 1 OD 1
vladalesje TP Link TL-WN551G problem na Win7 09.12.2010. 22:51 T31640

status: user
broj poruka: 183
Ovako, doticna kartica je radila super na XP-u, e sad, instalirao sam Win7, on je karticu prepoznao automatski kao atheros AR5005G, i dodelio neki driver, ja sam na TP Link-ovom sajtu skinuo driver za Win 7, medjutim on nije u `exe` file, sta sam uradio otisao u Device manager, nasao karticu, zatim na update driver, i naveo sam da se updejtuje iz foldera u kom je ovo sto sam skinuo sa Tp Linkovog sajta za win7, medjutim nisam nista dobio, i dalje je ostalo ono sto je win7 dodelio, nemam mogucnost da rucno unese SSID, jer je mreza na koju treba da se nakacim skrivena, znaci uopste nemam TP Linkov softwer, ne znam sta vise da radim
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Ako nije .exe 09.12.2010. 23:15 #270657

broj poruka: 4228
možda je zipovan. razipuj to negde, pa zatim probaj da ga ažuriraš.

Win7 vidi i skrivene mreže, samo moraš da znaš koji SSID i ključ. Čak i kada imaš više skrivenih mreža, kroz Network Sharing Center možeš ručno da konfigurišeš bežičnu mrežu.

Vidi li on ikakvu mrežu u okolini, ako ih uopšte i ima?

Pozdrav!

Vlada

lllo 10.12.2010. 01:38 #270698

broj poruka: 319
Probaj sa `forced` instalacijom (Have disk), pa pronadji u folderu .inf fajl (u tvom slucaju `netathrx`).

Na linku sa kojeg si skinuo drajvere imas i utility, pokusaj da iskoristis.

VMARC Re: TP Link TL-WN551G problem na Win7 10.12.2010. 03:41 #270709

broj poruka: 9420
Sta ce ti TP-Linkov SW...?
naravno da imas mogucnost kroz sam Win7 da manuelno konfigurises WLAN.
Dole desno na konekciju kod sata - open network and Sharing center - Setup a connection or network - manually connect to a wireless network
Popuni tabele i vozi.

S1000RR

:: ... nemam mogucnost da rucno unese SSID, jer je mreza na koju treba da se nakacim skrivena, znaci uopste nemam TP Linkov softwer, ne znam sta vise da radim
vladalesje win7 10.12.2010. 13:30 #270824

broj poruka: 183
Snaso sam se, dole mi ocitalo skrivenu mrezi, isao sam na conect, i trazlilo mi da unesem SSID, ja sam uneo i sada sljaka, malo me bilo zbunilo sto nece da instalira TP Linkov softwer, nisam ni prikacio bio antenu da skeniram mrezu i probom, mislio sam da to tako ne valja, jer sam gledao i trazio gde se rucno ubacuje SSID, pa me zbunilo. Mada, ovo mi se licno i ne svidja ovako, bolje mi kao na XP, ali sve u svemui, bitno da radi. Hvala Vam puno

vladarko Divno što si se snaš`o! 10.12.2010. 20:44 #270985

broj poruka: 4228

Pozdrav!

Vlada

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs