Hocu da kupim bezichnu mreznu karticu TP link. Nashao sam usb, shto odgovara prilikom premeshtanja i pci sa antenom klasichnu. Ima li neko usb bezichnu mreznu karticu i kako radi, da li se greje, pravi probleme? Ako neko ima iskustva neka posavetuje. Mislim da sa pci karticom necu pogreshiti, ali mi usb izgleda praktichnija.
pci kartica, a i koristim dve na poslu. USB ti zazume jedan usb port plus sve je spakovano na manji prostor...znatno manji pa su samim tim i karakteristike (domet) verovatno slabiji.
Ja na laptopu,pošto je stariji midel pa nema integrisanu,imam tp link tl-wn422g,radi super,nema nikakvih problema,ne greje se uopšte.Signal je dobar i stabilan,nema pucanja veze ili gubljenja signala.Domet sam testirao do nekih 50m i od mogućih pet imam četiri crtice(mislim na jačinu signala kako ga xp prikazuje).Ruter mi je telekom hg 520c ako je to od nekog značaja,mislim zbog njegove jačine signala.
Kupicu pci tplink. Koshta 1000 dinara. Prodavac kaze da signal mozda ne moze da probije kroz plochu od huaweia do ove kartice u sobi iznad. Da li treba jacha, moze li integrisana laptopa da uhvati signal kroz plochu? Ako ona moze onda moze i pci. cash rules everything around me
Ma ima drugar istu ovu usb,sa telekomovim hg 520s,i piči kroz ploču ladno,isto ima signal četiri crtice,aj da kažemo da je to negde oko 80%.Kod mene kroz dva zida isto signal oko 80%.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.