Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Umrežavanje i mrežna oprema
OvisLink wl-5470ap + HUAWEI EchoLife HG520i
STRANA 1 OD 1
unknow13 OvisLink wl-5470ap + HUAWEI EchoLife HG520i 06.11.2010. 19:16 T30758

status: user
broj poruka: 581
E ovako, u stanu imam 3 racunara sa wireless prijemnikom ( karticom,usb-om) i jedan racunar bez, kod tog racunara koji nema se nalazi Telekomov ADSL uredjaj (HG520i) i switch, posto su me iznervirale lan zice po stanu odlucio sam da kupim OvisLink 5470ap. Danas oko 12h je stigao i do sad se mucim da ga povezem. Da li mozda neko zna kako bi trebalo ?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladarko Iz 1. ili 4. porta HG520i u WAN port Ovislink 06.11.2010. 20:02 #260388

broj poruka: 4228
Ovaj koji nema wireless poveži sa preostalim 1. ili 4. na HG520i, u zavisnosti koji budeš vezao na Ovislink

Pozdrav!

Vlada

unknow13 Gotovo 06.11.2010. 20:08 #260392

Sve sam to uradio nego je bilo problema kod racunara bez wireless-a. On nije imao konekciju, sad sam sve namestio, radi na svim racunarima izuzev na HP laptopu, on uopste ne pronadje AirLive signal, a ostali pronalaze. Sad to treba da sredim :)
Pozdrav
vladarko Da li si menjao nešto oko podešavanja bežične veze na Ovislink? 06.11.2010. 20:23 #260407

broj poruka: 4228
Neke kartice mogu, neke ne mogu da `svare` određena podešavanja: VELIKA ili mala slova za SSID, neke vrste zaštite.

Pokušaj da kombinuješ sa nazivom mreže (ako ga menjaš) odnosno, sa vrstama zaštite. imam običaj u takvim situacijama da krenem od WEP preko WPA do WPA2.

Koji je razlog što si dodao Ovislink?

Pozdrav!

Vlada

unknow13 Re: Da li si menjao nešto oko podešavanja bežične veze na Ovislink? 07.11.2010. 19:44 #260656

OvisLink sam dodao da bi izgubio switch i da bi imao jaci signal, jer se na telekomovom uredjaju ne moze promeniti antena, a bio je jako slab. Sve sam isprobao, radilo je, i samo odjednom opet prestalo, ne moze da nadje signal.
Pozdrav

:: Neke kartice mogu, neke ne mogu da `svare` određena podešavanja: VELIKA ili mala slova za SSID, neke vrste zaštite
::
:: Pokušaj da kombinuješ sa nazivom mreže (ako ga menjaš) odnosno, sa vrstama zaštite. imam običaj u takvim situacijama da krenem od WEP preko WPA do WPA2
:: Koji je razlog što si dodao Ovislink
:: Pozdrav
:: Vlad
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs